עוגות/עוגיות עוגת שכבות קרם פירות יער-

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
משובחת. טעימה. חגיגית.
והכי חשוב- למרות שנראית מורכבת, היא רק נראית.
קלה להכנה.
IMG_9543_682x1024.jpg

לעוגה:

10 ביצים מופרדות
2 כוסות סוכר
1 אבקת אפיה
2 כוסות קמח
4 כפות שמן
קמצוץ מלח
2 סוכר וניל
3 כפות אבקת קפה נמס
2 כפות קקאו


לקרם:
1 ריצ' 250 מ"ל
150 גרם שוקולד בטעם פירות יער [כרמית, פרווה]
3 כפות אבקת פודינג בטעם פירות יער
1 כף שמן

לציפוי:
150 גרם שוקולד בטעם פירות יער
100 גרם שוקולד לבן פרווה
3 כפות ריצ'


מקציפים חלבונים לקצף יציב. מוסיפים 1 כוס סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף קשה.

בקערה נפרדת מקציפים חלמונים עם 1 כוס סוכר לקבלת תערובת במרקם קצפי ובהיר.
מוסיפים שמן.
מקפלים עם החלבונים.
מוסיפים בהקצפה נמוכה ביותר קמח, אבקת אפיה, וניל ומלח

מחלקים לשליש ושני שליש.
שליש יוצקים בתבנית A4 מרופדת בניר אפיה

לשני שליש הנותרים מוסיפים אבקת קפה נמס ושוב מחלקים ל-2.
מחצית יוצקים לתבנית A4 מרופדת בניר אפיה

למחצית הנותרת [מהשני שליש], מוסיפים קקאו ויוצקים לתבנית A4 נוספת, שלישית, מרופדת בניר אפיה.
אופים את העוגות כ-18-20 דקות עד שהן אפויות ויציבות.
מקררים את העוגות.

מכינים קרם:
מקציפים ריצ' לקצף יציב
ממיסים שוקולד בטעם פירות יער עם שמן ומוסיפים לריצ' המוקצף. מוסיפים פודינג. מערבבים לקרם חלק.

מרכיבים את העוגה:
השכבה התחתונה היא העוגה הכהה.
מורחים מעליה מחצית מהקרם
מחלצים בזהירות את העוגה בגוון החום בהיר ומניחים מעל לקרם. מורחים את יצרת הקרם ומסיימים בעוגה הלבנה.

מכינים ציפוי:
ממיסים את רכיבי הציפוי לגנאש חלק ויוצקים על העוגה. מורחים על כל העוגה

אפשר לקשט בזילופים של שוקולד בטעם פירות יער ו/או שוקולד מריר.

מקפיאים.
פורסים את העוגה כשהיא קפואה למחצה בסכין חדה ולא משוננת.
 

משתמש משודרג

משתמש סופר מקצוען
וואו, וואו, וואו,,
איזה יופי!
ונראה גם טעים ומרענן...
רק נראה לי שכדאי להחליף את התמונה- הפוקוס ברח לרקע:confused:
 

יוו

משתמש מקצוען
נראה טובבב !

אווף, אבל עד שקניתי סירופ פירות יער סופסוף..
מה דעתך שאערבב אותו עם הקצפת?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
ז
וואו, וואו, וואו,,
איזה יופי!
ונראה גם טעים ומרענן...
רק נראה לי שכדאי להחליף את התמונה- הפוקוס ברח לרקע:confused:
זו התמונה שיש
וזה לא באמת מספיק חשוב.
מי שקשה לו לראות תמונה שהפוקוס בו ברח....שידלג על מבט בתמונה.
 
נערך לאחרונה ב:

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נראה טובבב !

אווף, אבל עד שקניתי סירופ פירות יער סופסוף..
מה דעתך שאערבב אותו עם הקצפת?
איתו תכיני גלידה.
מחר בעז"ה מתכון
IMG_9534_682x1024.jpg

או מוס וניל ופירות יער, מחר מתכון בעז"ה
IMG_9533_682x1024.jpg
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
צבעים כה עדינים, עוגה ממש מרשימה!
 

מנעד

משתמש פעיל
@ה. בקר תודה רבה גדולה!
שאת חושבת עלינו ומקדישה מזמנך להעלות מתכונים כל כך שווים
ומשקיע ומעלה גם תמונות מגרות
שיעמוד לך לזכות!!
 

משתמש משודרג

משתמש סופר מקצוען
ז

זו התמונה שיש
וזה לא באמת מספיק חשוב.
מי שקשה לו לראות תמונה שהפוקוס בו ברח....שידלג על מבט בתמונה.
תודה גדולה על ההארה,
מקווה שלא פגע בך...
הייתי גמורה כשכתבתי, הייתי צריכה לכתוב יותר עדין...

אשתף בעז"ה כשאעשה.
ואין על המתכונים שלך, ובפרט על הפרקטיות שבהם!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
תודה גדולה על ההארה,
מקווה שלא פגע בך...
הייתי גמורה כשכתבתי, הייתי צריכה לכתוב יותר עדין...

אשתף בעז"ה כשאעשה.
ואין על המתכונים שלך, ובפרט על הפרקטיות שבהם!
אז היום כשצלמתי דברים אחרים גיליתי שיש במצלמה תמונה אחרת, במיוחד בשבילך
IMG_9544_682x1024.jpg
 

english

משתמש סופר מקצוען
משובחת. טעימה. חגיגית.
והכי חשוב- למרות שנראית מורכבת, היא רק נראית.
קלה להכנה.
צפה בקובץ המצורף 1795135
לעוגה:

10 ביצים מופרדות
2 כוסות סוכר
1 אבקת אפיה
2 כוסות קמח
4 כפות שמן
קמצוץ מלח
2 סוכר וניל
3 כפות אבקת קפה נמס
2 כפות קקאו


לקרם:
1 ריצ' 250 מ"ל
150 גרם שוקולד בטעם פירות יער [כרמית, פרווה]
3 כפות אבקת פודינג בטעם פירות יער
1 כף שמן

לציפוי:
150 גרם שוקולד בטעם פירות יער
100 גרם שוקולד לבן פרווה
3 כפות ריצ'


מקציפים חלבונים לקצף יציב. מוסיפים 1 כוס סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף קשה.

בקערה נפרדת מקציפים חלמונים עם 1 כוס סוכר לקבלת תערובת במרקם קצפי ובהיר.
מוסיפים שמן.
מקפלים עם החלבונים.
מוסיפים בהקצפה נמוכה ביותר קמח, אבקת אפיה, וניל ומלח

מחלקים לשליש ושני שליש.
שליש יוצקים בתבנית A4 מרופדת בניר אפיה

לשני שליש הנותרים מוסיפים אבקת קפה נמס ושוב מחלקים ל-2.
מחצית יוצקים לתבנית A4 מרופדת בניר אפיה

למחצית הנותרת [מהשני שליש], מוסיפים קקאו ויוצקים לתבנית A4 נוספת, שלישית, מרופדת בניר אפיה.
אופים את העוגות כ-18-20 דקות עד שהן אפויות ויציבות.
מקררים את העוגות.

מכינים קרם:
מקציפים ריצ' לקצף יציב
ממיסים שוקולד בטעם פירות יער עם שמן ומוסיפים לריצ' המוקצף. מוסיפים פודינג. מערבבים לקרם חלק.

מרכיבים את העוגה:
השכבה התחתונה היא העוגה הכהה.
מורחים מעליה מחצית מהקרם
מחלצים בזהירות את העוגה בגוון החום בהיר ומניחים מעל לקרם. מורחים את יצרת הקרם ומסיימים בעוגה הלבנה.

מכינים ציפוי:
ממיסים את רכיבי הציפוי לגנאש חלק ויוצקים על העוגה. מורחים על כל העוגה

אפשר לקשט בזילופים של שוקולד בטעם פירות יער ו/או שוקולד מריר.

מקפיאים.
פורסים את העוגה כשהיא קפואה למחצה בסכין חדה ולא משוננת.
ואהווו
נראה נדירר
תודה ענקית על המתכונים!!!
הכל אסטטי ומגרה..
 

משתמש משודרג

משתמש סופר מקצוען
אז היום כשצלמתי דברים אחרים גיליתי שיש במצלמה תמונה אחרת, במיוחד בשבילך
צפה בקובץ המצורף 1795682
השארת אותי פעורת פה, ועם כזה שירות, אין לי ברירה, אלא להכין את העוגה,
מקווה להשיג את החומרים הנצרכים מיד לאחר יום כיפור, להכין ולהעלות תמונה,
אגב, את השוקולד- פירות יער ופודינג- פירות יער- יש להשיג בקלות? בסופרים הגדולים? או רק בחנויות המתמחות?
 

שזש

משתמש חדש
@ה. בקר
זה יצא טוב גם עם קמח ללא גלוטן??
אם כן, איזה קמח את ממליצה?

אה, ואיפה משיגים את השוקולד הנ"ל?
קניתי בהמלצתך פעם ולא מצאתי אותו שוב
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@ה. בקר
זה יצא טוב גם עם קמח ללא גלוטן??
אם כן, איזה קמח את ממליצה?

אה, ואיפה משיגים את השוקולד הנ"ל?
קניתי בהמלצתך פעם ולא מצאתי אותו שוב
לדעתי יהיה מעולה עם קמח ללא גלוטן. הייתי שמה קמח תמי או כרגיל

אני קניתי בסופר אצלינו.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
השארת אותי פעורת פה, ועם כזה שירות, אין לי ברירה, אלא להכין את העוגה,
מקווה להשיג את החומרים הנצרכים מיד לאחר יום כיפור, להכין ולהעלות תמונה,
אגב, את השוקולד- פירות יער ופודינג- פירות יער- יש להשיג בקלות? בסופרים הגדולים? או רק בחנויות המתמחות?
אני קניתי את השוקולד והפודינג בחנות רגילה
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
משובחת. טעימה. חגיגית.
והכי חשוב- למרות שנראית מורכבת, היא רק נראית.
קלה להכנה.
צפה בקובץ המצורף 1795135
לעוגה:

10 ביצים מופרדות
2 כוסות סוכר
1 אבקת אפיה
2 כוסות קמח
4 כפות שמן
קמצוץ מלח
2 סוכר וניל
3 כפות אבקת קפה נמס
2 כפות קקאו


לקרם:
1 ריצ' 250 מ"ל
150 גרם שוקולד בטעם פירות יער [כרמית, פרווה]
3 כפות אבקת פודינג בטעם פירות יער
1 כף שמן

לציפוי:
150 גרם שוקולד בטעם פירות יער
100 גרם שוקולד לבן פרווה
3 כפות ריצ'


מקציפים חלבונים לקצף יציב. מוסיפים 1 כוס סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף קשה.

בקערה נפרדת מקציפים חלמונים עם 1 כוס סוכר לקבלת תערובת במרקם קצפי ובהיר.
מוסיפים שמן.
מקפלים עם החלבונים.
מוסיפים בהקצפה נמוכה ביותר קמח, אבקת אפיה, וניל ומלח

מחלקים לשליש ושני שליש.
שליש יוצקים בתבנית A4 מרופדת בניר אפיה

לשני שליש הנותרים מוסיפים אבקת קפה נמס ושוב מחלקים ל-2.
מחצית יוצקים לתבנית A4 מרופדת בניר אפיה

למחצית הנותרת [מהשני שליש], מוסיפים קקאו ויוצקים לתבנית A4 נוספת, שלישית, מרופדת בניר אפיה.
אופים את העוגות כ-18-20 דקות עד שהן אפויות ויציבות.
מקררים את העוגות.

מכינים קרם:
מקציפים ריצ' לקצף יציב
ממיסים שוקולד בטעם פירות יער עם שמן ומוסיפים לריצ' המוקצף. מוסיפים פודינג. מערבבים לקרם חלק.

מרכיבים את העוגה:
השכבה התחתונה היא העוגה הכהה.
מורחים מעליה מחצית מהקרם
מחלצים בזהירות את העוגה בגוון החום בהיר ומניחים מעל לקרם. מורחים את יצרת הקרם ומסיימים בעוגה הלבנה.

מכינים ציפוי:
ממיסים את רכיבי הציפוי לגנאש חלק ויוצקים על העוגה. מורחים על כל העוגה

אפשר לקשט בזילופים של שוקולד בטעם פירות יער ו/או שוקולד מריר.

מקפיאים.
פורסים את העוגה כשהיא קפואה למחצה בסכין חדה ולא משוננת.
וואו כל כך מושלם וענוג
איזה שמחת חג זה עושה לפני שהחג בא בכלל
אני אוהבת את היצירתיות שלך
גמר חתימה טובה
 

5699

משתמש פעיל
אפשר את המתכון של הגלידה. ושל המוס.פליס!!!!?
פשוט רציתי להתחיל עם המנה השלישית
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה