אני מאד אוהבת חזה עוף ומכינה איתו הרבה בצורות שונות
אבל אף פעם לא יודעת מה יצא הטעם
לפעמים יוצא לי יבש כזה או סתם מסטיקי
ולפעמים יוצא ממש רך וטעים
מנסה להבין מה יכול להשפיע?
האם זה הטריות?
אולי בגלל שאני שוטפת לפני ואולי סופג מים?
חברות שונות?
מבחינת זמן בישול אני יחסית עושה מהר, לא נותנת לו להתייבש, לא מכסה בד"כ ככה שלא צובר נוזלים
מכינה במחבת או בפלנצ'ה בד"כ
גם כשעושה בתנור אז הדרך היא אותו דבר ועדיין לפעמים טעים ולפעמים פחות
אשמח לכל מידע
תודה מראש!
אבל אף פעם לא יודעת מה יצא הטעם
לפעמים יוצא לי יבש כזה או סתם מסטיקי
ולפעמים יוצא ממש רך וטעים
מנסה להבין מה יכול להשפיע?
האם זה הטריות?
אולי בגלל שאני שוטפת לפני ואולי סופג מים?
חברות שונות?
מבחינת זמן בישול אני יחסית עושה מהר, לא נותנת לו להתייבש, לא מכסה בד"כ ככה שלא צובר נוזלים
מכינה במחבת או בפלנצ'ה בד"כ
גם כשעושה בתנור אז הדרך היא אותו דבר ועדיין לפעמים טעים ולפעמים פחות
אשמח לכל מידע
תודה מראש!