בהמשך בלנ"דאפשר מתכון?
בהמשך בלנ"דאפשר מתכון?
נראה אחלה מתכון!אז אכן זהו ממרח התמרים שיוצר את הצבע , הטעם המרקם והאווריריות המיוחדים
שווה לנסות!!
הנה המתכון : (כוס מדידה 240 מ"ל )
6 ביצים L
2 כוסות סוכר
1.5 כוסות שמן
1 קופסת ממרח תמרים
3.5 כוסות קמח 80% , (אפשר לבן כמובן...)
2 א. אפיה
1 כפית סודה לשתייה
1 כפית קינמון
1/2 כפית ציפורן טחון
2 כוסות מים רותחים
הוראות הכנה:
להקציף ביצים שלמות עם סוכר בערך 3-4 דק' עד לקבלת קצף יציב גבוה ויפה
להוסיף את שאר החומרים לפי סדר חוץ מהמים
לערבל כדקה נוספת
ואז להוסיף את המים הרותחים באיטיות
לחלק ל4 תבניות אינגליש קייק
לאפות על 180 מעלות עד שקיסם יוצא יבש
לקרר באיטיות את העוגה כדי שהגובה לא יפול .
בתאבון ולבריאות
ושנה מתוקה מתוקה!
נראה טוב!@פיין תמרי @Tmj
הנה המתכון:
עוגת טורט עסיסית פרווה(!) והטעם חלבי (כמות ל 2 אינגליש קייק)
3 ביצים מופרדות
את החלבונים להקציף עם 1 כוס סוכר
בקערה נפרדת
חצי כוס שמן
כפית תמצית וניל
כוס מיץ תפוזים
חבילת אינסטנט פודינג בטעם ריבת חלב
2 כוסות קמח
אבקת אפיה
לאחד יחד בתנועות קיפול ולאפות
בתאבון!
כןנראה טוב!
את החלמונים את מוסיפה לקערה של הקמח?
חבל להעלות מתכון בתוך מתכון ...@פיין תמרי @Tmj
הנה המתכון:
עוגת טורט עסיסית פרווה(!) והטעם חלבי (כמות ל 2 אינגליש קייק)
3 ביצים מופרדות
את החלבונים להקציף עם 1 כוס סוכר
בקערה נפרדת
חצי כוס שמן
כפית תמצית וניל
כוס מיץ תפוזים
חבילת אינסטנט פודינג בטעם ריבת חלב
2 כוסות קמח
אבקת אפיה
לאחד יחד בתנועות קיפול ולאפות
בתאבון!
כי יש לזה טעם ומראה כמו של דבש ואפילו יותר...נראה אחלה מתכון!
אבל למה עוגת דבש ללא דבש?
אפשר לתת לה את השם "עוגת ממרח תמרים" וגם אז היא תהיה מוצלחת מאוד.
יש אנשים שמאוד נהנים מזה, על טעם וריח וכל המסתעף אין להתווכח כידוע..סתם שאלה, בלי קשר לאשכול הזה ספציפי, ראיתי שזה רץ כאן די הרבה...
מה הכיף לשים תמונה של תבשיל / עוגה, ולכתוב שאלה מה זה מכיל? ממה הוא עשויי?
לא מצליחה להבין מה הכיף בזה.....
למה?אבל בלנד"ר פעם אחרונה ...
מתנצלת...חבל להעלות מתכון בתוך מתכון ...
אשמח שלא לעשות את זה זה גורם בלבול לאנשים ...
כבר פנו אלי עם שאלות על מתכון לא שלי שהעלו בתוך מתכון שהעליתי ..
אז כדאי פעם הבאה לשים לב !!
תודה מראש
אפשר למחוק את הציטוט שלייש אנשים שמאוד נהנים מזה, על טעם וריח וכל המסתעף אין להתווכח כידוע..
אבל בלנד"ר פעם אחרונה ...
למה הכוונה לקרר באיטיות?אז אכן זהו ממרח התמרים שיוצר את הצבע , הטעם המרקם והאווריריות המיוחדים
שווה לנסות!!
הנה המתכון : (כוס מדידה 240 מ"ל )
6 ביצים L
2 כוסות סוכר
1.5 כוסות שמן
1 קופסת ממרח תמרים
3.5 כוסות קמח 80% , (אפשר לבן כמובן...)
2 א. אפיה
1 כפית סודה לשתייה
1 כפית קינמון
1/2 כפית ציפורן טחון
2 כוסות מים רותחים
הוראות הכנה:
להקציף ביצים שלמות עם סוכר בערך 3-4 דק' עד לקבלת קצף יציב גבוה ויפה
להוסיף את שאר החומרים לפי סדר חוץ מהמים
לערבל כדקה נוספת
ואז להוסיף את המים הרותחים באיטיות
לחלק ל4 תבניות אינגליש קייק
לאפות על 180 מעלות עד שקיסם יוצא יבש
לקרר באיטיות את העוגה כדי שהגובה לא יפול .
בתאבון ולבריאות
ושנה מתוקה מתוקה!
למה הכוונה לקרר באיטיות?
בתוך התנור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: