עוגות/עוגיות עוגת טורט "דבש"-מה יש בה ??

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
אז אכן זהו ממרח התמרים שיוצר את הצבע , הטעם המרקם והאווריריות המיוחדים
שווה לנסות!!

הנה המתכון : (כוס מדידה 240 מ"ל )
6 ביצים L
2 כוסות סוכר
1.5 כוסות שמן
1 קופסת ממרח תמרים
3.5 כוסות קמח 80% , (אפשר לבן כמובן...)
2 א. אפיה
1 כפית סודה לשתייה
1 כפית קינמון
1/2 כפית ציפורן טחון
2 כוסות מים רותחים

הוראות הכנה:


להקציף ביצים שלמות עם סוכר בערך 3-4 דק' עד לקבלת קצף יציב גבוה ויפה
להוסיף את שאר החומרים לפי סדר חוץ מהמים
לערבל כדקה נוספת
ואז להוסיף את המים הרותחים באיטיות
לחלק ל4 תבניות אינגליש קייק
לאפות על 180 מעלות עד שקיסם יוצא יבש
לקרר באיטיות את העוגה כדי שהגובה לא יפול .

בתאבון ולבריאות
ושנה מתוקה מתוקה!
 

תותים בלבן

משתמש פעיל
@פיין תמרי @Tmj

הנה המתכון:

עוגת טורט עסיסית פרווה(!) והטעם חלבי
(כמות ל 2 אינגליש קייק)
3 ביצים מופרדות
את החלבונים להקציף עם 1 כוס סוכר

בקערה נפרדת
חצי כוס שמן
כפית תמצית וניל
כוס מיץ תפוזים
חבילת אינסטנט פודינג בטעם ריבת חלב
2 כוסות קמח
אבקת אפיה

לאחד יחד בתנועות קיפול ולאפות

בתאבון!
 

המטבח של סימא

משתמש מקצוען
אז אכן זהו ממרח התמרים שיוצר את הצבע , הטעם המרקם והאווריריות המיוחדים
שווה לנסות!!

הנה המתכון : (כוס מדידה 240 מ"ל )
6 ביצים L
2 כוסות סוכר
1.5 כוסות שמן
1 קופסת ממרח תמרים
3.5 כוסות קמח 80% , (אפשר לבן כמובן...)
2 א. אפיה
1 כפית סודה לשתייה
1 כפית קינמון
1/2 כפית ציפורן טחון
2 כוסות מים רותחים

הוראות הכנה:


להקציף ביצים שלמות עם סוכר בערך 3-4 דק' עד לקבלת קצף יציב גבוה ויפה
להוסיף את שאר החומרים לפי סדר חוץ מהמים
לערבל כדקה נוספת
ואז להוסיף את המים הרותחים באיטיות
לחלק ל4 תבניות אינגליש קייק
לאפות על 180 מעלות עד שקיסם יוצא יבש
לקרר באיטיות את העוגה כדי שהגובה לא יפול .

בתאבון ולבריאות
ושנה מתוקה מתוקה!
נראה אחלה מתכון!
אבל למה עוגת דבש ללא דבש?
אפשר לתת לה את השם "עוגת ממרח תמרים" וגם אז היא תהיה מוצלחת מאוד.
 

אין שמות מקוריים...

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
@פיין תמרי @Tmj

הנה המתכון:

עוגת טורט עסיסית פרווה(!) והטעם חלבי (כמות ל 2 אינגליש קייק)
3 ביצים מופרדות
את החלבונים להקציף עם 1 כוס סוכר

בקערה נפרדת
חצי כוס שמן
כפית תמצית וניל
כוס מיץ תפוזים
חבילת אינסטנט פודינג בטעם ריבת חלב
2 כוסות קמח
אבקת אפיה

לאחד יחד בתנועות קיפול ולאפות

בתאבון!
נראה טוב!
את החלמונים את מוסיפה לקערה של הקמח?
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
@פיין תמרי @Tmj

הנה המתכון:

עוגת טורט עסיסית פרווה(!) והטעם חלבי (כמות ל 2 אינגליש קייק)
3 ביצים מופרדות
את החלבונים להקציף עם 1 כוס סוכר

בקערה נפרדת
חצי כוס שמן
כפית תמצית וניל
כוס מיץ תפוזים
חבילת אינסטנט פודינג בטעם ריבת חלב
2 כוסות קמח
אבקת אפיה

לאחד יחד בתנועות קיפול ולאפות

בתאבון!
חבל להעלות מתכון בתוך מתכון ...
אשמח שלא לעשות את זה זה גורם בלבול לאנשים ...
כבר פנו אלי עם שאלות על מתכון לא שלי שהעלו בתוך מתכון שהעליתי ..
אז כדאי פעם הבאה לשים לב !!
תודה מראש
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
נראה אחלה מתכון!
אבל למה עוגת דבש ללא דבש?
אפשר לתת לה את השם "עוגת ממרח תמרים" וגם אז היא תהיה מוצלחת מאוד.
כי יש לזה טעם ומראה כמו של דבש ואפילו יותר...
אפשר בהחלט לקרוא לה עוגת תמרים
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
סתם שאלה, בלי קשר לאשכול הזה ספציפי, ראיתי שזה רץ כאן די הרבה...

מה הכיף לשים תמונה של תבשיל / עוגה, ולכתוב שאלה מה זה מכיל? ממה הוא עשויי?
לא מצליחה להבין מה הכיף בזה.....
יש אנשים שמאוד נהנים מזה, על טעם וריח וכל המסתעף אין להתווכח כידוע..
אבל בלנד"ר פעם אחרונה ...
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
אבל בלנד"ר פעם אחרונה ...
למה?
לא היה לי שום כוונה רעה
רציתי באמת להבין מה הרעיון,
אבל אם אנשים שאוהבים למה לא לשמח אותם!?
בבקשה לא לקחת אישי! זה ממש לא היה הכוונה שלי!!!!!

מחקתי את השאלה
אם אתם יכולים למחוק גם מהציטוט אני אשמח
 

תותים בלבן

משתמש פעיל
חבל להעלות מתכון בתוך מתכון ...
אשמח שלא לעשות את זה זה גורם בלבול לאנשים ...
כבר פנו אלי עם שאלות על מתכון לא שלי שהעלו בתוך מתכון שהעליתי ..
אז כדאי פעם הבאה לשים לב !!
תודה מראש
מתנצלת...
ככה זה אצל נשים, רק מדברים לידן על אוכל וקופץ להן בראש 7 מתכונים ;)
@ה. בקר יכולה להעתיק אותו מכאן לאשכול עוגות מדורג?
 

דנידין246

משתמש צעיר
אז אכן זהו ממרח התמרים שיוצר את הצבע , הטעם המרקם והאווריריות המיוחדים
שווה לנסות!!

הנה המתכון : (כוס מדידה 240 מ"ל )
6 ביצים L
2 כוסות סוכר
1.5 כוסות שמן
1 קופסת ממרח תמרים
3.5 כוסות קמח 80% , (אפשר לבן כמובן...)
2 א. אפיה
1 כפית סודה לשתייה
1 כפית קינמון
1/2 כפית ציפורן טחון
2 כוסות מים רותחים

הוראות הכנה:


להקציף ביצים שלמות עם סוכר בערך 3-4 דק' עד לקבלת קצף יציב גבוה ויפה
להוסיף את שאר החומרים לפי סדר חוץ מהמים
לערבל כדקה נוספת
ואז להוסיף את המים הרותחים באיטיות
לחלק ל4 תבניות אינגליש קייק
לאפות על 180 מעלות עד שקיסם יוצא יבש
לקרר באיטיות את העוגה כדי שהגובה לא יפול .

בתאבון ולבריאות
ושנה מתוקה מתוקה!
למה הכוונה לקרר באיטיות?
בתוך התנור?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט נ'

קה נֵר לְרַגְלִי דְבָרֶךָ וְאוֹר לִנְתִיבָתִי:קו נִשְׁבַּעְתִּי וָאֲקַיֵּמָה לִשְׁמֹר מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קז נַעֲנֵיתִי עַד מְאֹד יי חַיֵּנִי כִדְבָרֶךָ:קח נִדְבוֹת פִּי רְצֵה נָא יי וּמִשְׁפָּטֶיךָ לַמְּדֵנִי:קט נַפְשִׁי בְכַפִּי תָמִיד וְתוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קי נָתְנוּ רְשָׁעִים פַּח לִי וּמִפִּקּוּדֶיךָ לֹא תָעִיתִי:קיא נָחַלְתִּי עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם כִּי שְׂשׂוֹן לִבִּי הֵמָּה:קיב נָטִיתִי לִבִּי לַעֲשׂוֹת חֻקֶּיךָ לְעוֹלָם עֵקֶב:
נקרא  6  פעמים

לוח מודעות

למעלה