דרוש מידע צ'ונט לשבת אחרי ראש השנה

ססגונית

משתמש פעיל
אשמח לשמוע רעיונות
אני רוצה להיכן את הצו'נט מראש, יש לי רק פלטה חשמלית.
אשמח לרעיונות, האם מספיק מקרר, או מקפיא, או חלק מהדברים יוכלו להיות מוכנים על הפלטה??

תודה
 

WEN

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אשמח לשמוע רעיונות
אני רוצה להיכן את הצו'נט מראש, יש לי רק פלטה חשמלית.
אשמח לרעיונות, האם מספיק מקרר, או מקפיא, או חלק מהדברים יוכלו להיות מוכנים על הפלטה??

תודה
אפשר להכין את הטשולנ'ט בחג בבוקר (ער"ש) ללא בישול מקדים בסיר נירוסטה או חד פעמי ועד שבת בבוקר הוא יוצא מעדן כמו טשולנט רגיל
 

ext

משתמש מקצוען
D I G I T A L
אני חשבתי להכין יאפצ'יק בערב חג ואז אפשר להקפיא או לשמור במקרר ולהניח לפני שבת
 

יד2

משתמש מקצוען
לא מומלץ בכלל לשים טשולנט מוכן קר על פלטה
צריך להרתיח אותו לפני
כדי שלא יחמיץ
אפשר ביום טוב להרתיח עם נריות מתחת רשת
 

ext

משתמש מקצוען
D I G I T A L
איך מקפיאים יאפצ'ק?
זה עם תפו"א
ניסיתי פעם, ויצא בסדר גמור עטפתי טוב ב2 עטיפות אטומות וההקפאה הייתה לשבוע ולא הרבה זמן,
למרות שעכשו לר"ה אני כנראה ישאיר במקרר ליומיים ואז פלטה (שימו לב להניח במקום חם מאד שלא יחמיץ, לא צריך שיישרף אבל שיתחמם כמו שצריך)
 

משולם משולמי

משתמש רשום
אני לא מבשלת בכלל אלא מתחילה רק בחג בבוקר לחתוך את התפוחי אדמה וכו ומניחה על הפלטה ועד שבת בבוקר זה מוכן יופי
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אשמח לשמוע רעיונות
אני רוצה להיכן את הצו'נט מראש, יש לי רק פלטה חשמלית.
אשמח לרעיונות, האם מספיק מקרר, או מקפיא, או חלק מהדברים יוכלו להיות מוכנים על הפלטה??

תודה
הפיתרון הכי טוב בעיני, הוא להשתמש בכירת שטח של אמגזית, ולבשל עד שנגמר הבלון, אמור להספיק להרתחה טובה, ואפילו לעוד דברים.
 

אמא לילדי המתוקים

משתמש פעיל
מה שאני יעשה אולי,
בבוקר
אבקש משכנה להרתיח לי את הטשולנט על האש ואחכ אניח על הפלטה.
לסיכום,
בישלתי חזה עוף לפני החג.
ביום השני של החג בבוקר הרכבתי טשולנט, בצל מטוגן מראש, תפו"א ,עוף, שעועית+ מים חמים ממיחם,
על הפלטה, תחילה עם כיסוי מלמעלה שירתח .
היה מצויין בשבת!
 

mali-a

משתמש צעיר
לסיכום,
בישלתי חזה עוף לפני החג.
ביום השני של החג בבוקר הרכבתי טשולנט, בצל מטוגן מראש, תפו"א ,עוף, שעועית+ מים חמים ממיחם,
על הפלטה, תחילה עם כיסוי מלמעלה שירתח .
היה מצויין בשבת!
עשיתי את אותו דבר, אבל אני העמדתי את זה רק בשעה 1.00 בצהריים של יום שני.
והוספתי לזה בשר לא מבושל יצא מושלם והבשר היה רך כמו חמאה.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה