תרפיסטית באומנות
משתמש רשום
עשיתי את החלות לראש השנה בצורה שכתבת למעלה ויצא מושלםשדרוג קטן - להכין שתי רצועות, לכרוך אותן ו בזו בקליעת בורג ואז לגלגל לשבלול.
כך זה נראה יותר כמו פרח.
אני מכינה כל שבת חלה אחת עגולה שעשויה מ-12 לחמניות קטנות (יש איזה ענין בחלה מ-12 חלקים) בשביל זה קניתי תבנית פאי עגולה. נאפה מצוין.
תבנית ח''פ - אם את ממש חייבת - תניחי בתוך התבנית של התנור, כך החלה תאפה טוב יותר.
עוד יותר טוב - תבנית ח''פ מנייר קרטון.
בעניין האפיה - חשוב להכניס את החלות לתנור חם, לכן רצוי לחמם את התנור כרבע שעה קודם הכנסת החלות.
ובכלל - חלות אופים בחום גבוה - 200 מעלות.
כל מי שראה התלהב...
המתכון הוא כמובן מפה מאחד השרשורים
יש למישהו להקפיץ לי את המתכון חלות של ה.בקר
עם 550 מ"ל מים
ראיתי פעם אחת ואחר כך לא הצלחתי למצוא...
תודה מראש
חג שמח