העוגיות טובות בהקפאה ?קראנ
קראנץ' כתבתי למעלה.
עוגיות:
דובשניות: (כמות של 30)
שליש כוס דבש
שליש כוס שמן
שליש כוס סוכר חום
רבע כפית קנמון
רבע כפית אבקת קפה
רבע כפית מלח
1 ביצה
לערבב ולהוסיף:
2 כוסות קמח
אחד וחצי כפיות אבקת אפיה
להקפיא חצי שעה ולגלגל, לצפות בא. סוכר ולאפות בתנור שחומם מראש כ10 דקות. (בדיוק! כל דקה נוספת תיבש אותן)
עוגיות שוקולד שלג (סוג של רעידת אדמה)
מתכון ל30 עוגיות
2 ביצים
חצי כוס קקאו
3/4 כוס סוכר חום
רבע כוס שמן
כוס וחצי קמח
1 שקית אבקת אפיה
רבע כפית מלח
אבקת סוכר לציפוי
אופן ההכנה:
מערבבים יחד: (ביד)
ביצים, קקאו, סוכר ושמן.
מוסיפים קמח, אבקת אפיה ומלח ומערבבים לאיחוד. בד"כ יש צורך להוסיף עוד כף מים ולערבב שוב.
מקפיאים לחצי שעה (לא חובה, מקל על העבודה)
בידיים רטובות קורצים עוגיות בגודל בינוני, ומצפים היטב באבקת סוכר.
מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל9 דקות.
עם טיימר!
כל דקה יותר עושה את זה יבש וקשה יותר.
תודה !!