פאי לימון משגע ללא מרגרינה, מחומרים זמינים וזולים.

רוח סערה

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
נכתב ע"י FL;1717639:
גם אני השתכנעתי לנסות....
יצא אלוףףףףףף
כל שעה שעברה רק גרמה לעוגה להשתבח


אף אחת פה לא ניסתה להקפיא?

לכאורה אין סיבה לא להקפיא אחרי 24 שעות במקרר, אל תפחדי...
 

up

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
סליחה על ההקפצה..
נכנסת בפעם השלישית:rolleyes: וכל פעם הדף נעלם בבלאגן..
הפעם נשברנו ואנחנו מכינים כמות כפולה!!:p
תודה לך!!!
 

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מסיבה כלשהי, מלית הלימון לא הסמיכה בכלל. יש לך רעיון למה?
 

FL

משתמש צעיר
אם זה כבר קפץ, מישהי באמת הקפיאה ויצא טוב מהקפאה?
מאד יעזור לי לדעת
 

עוגת בוקר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
גם אני הכנתי היום ולא הסמיך לי.
הוספתי כף של קמח תפו"א ואז התחיל להסמיך אבל לא היה מצב למרוח על זה את הקצף, ולזלף - התעצלתי.
אבל למה הקצף יצא לי אחרי האפיה כמו פיתה דקה? דמיינתי משהו גבוה...
 

עוגת בוקר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
נכתב ע"י עוגת בוקר;2403104:
גם אני הכנתי היום ולא הסמיך לי.
הוספתי כף של קמח תפו"א ואז התחיל להסמיך אבל לא היה מצב למרוח על זה את הקצף, ולזלף - התעצלתי.
אבל למה הקצף יצא לי אחרי האפיה כמו פיתה דקה? דמיינתי משהו גבוה...

חוזרת בי, אחרי יומיים במקרר - זאת עוגה של מליון דולר!!!!!
סימטרית, טעימה, נחתכת מעולה.

בגלל שהמלית יצאה נוזלית, אפיתי אותה 10 דקות בתנור ואז הנחתי עליה את הקצף
ו"דחסתי" עם כף. לא היה מצב למרוח את הקצף כי המלית לא היתה סמיכה, אבל האפיה לפחות "ייבשה" אותה קצת.
אז זהו... זה טעים, טעים, טעים....
אני בטוחה שנכין את זה שוב...
 

חניפו

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
הכנתי לשבת יצא מאלף!!!!
גם לי זה לא הסמיך, למה?
 

מדבקאות

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יוצרי ai
אפשר לשים על הקצפת פירות טריים?
איך זה יצא?
 

zviela

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
מקפיצה מהגניזה...
אני מאוד אוהבת את הפאי הזה, יש לכם רעיון איך לעשות לו בסיס פריך פסחי?
 

gila zohar

משתמש מקצוען
מקפיצה מהגניזה...
אני מאוד אוהבת את הפאי הזה, יש לכם רעיון איך לעשות לו בסיס פריך פסחי?
יש לי מתכון של עוגיות שאני עושה איתו כל דבר
גם בסיסים לקרמבל, ולעוגת גבינה אישית
תנסי....
4 כוסות קמח תפוחי אדמה
1.5 כוס שמן
1.5 כוס אגוזים ושקדים טחונים
חצי כפית מלח
2 ביצים
כוס סוכר

אולי תוסיפי קצת שמן שיצא בסיס יותר בצקי ופחות מתפורר
 

נחמה רובין

ביצועיסטית בנשמה.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אני יודעת שאני מקפיצה אשכול מהגינזך
אבל הכנתי שבוע שעבר את הפאי מהמתכון הראשון שבאשכול.
יצא כל כך טעים וכל כך טוב
שהרגשתי שאני חייבת להקפיץ בשביל שעוד כמה יהנו ממנו

שבת שלום
 

באתי לחלום

משתמש מקצוען
שלמות!!!!!!!!!!!!!!!!
יצא טעים אש!!!!
אני רק ממליצה קודם לאפות קצת את הלימון ואז לשים את הקצף להמשך אפייה
 

אורי מלאכי

משתמש פעיל
שלמות!!!!!!!!!!!!!!!!
יצא טעים אש!!!!
אני רק ממליצה קודם לאפות קצת את הלימון ואז לשים את הקצף להמשך אפייה
בפעמים האחרונות שעשיתי את הפאי הוספתי לקרם לימון 2 כפות פודינג וניל
גם השביח את הטעם וגם הוסיף יציבות לקרם
לדעתי שווה לנסות...
 

בובה בובה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
@רוח סערה
זה מתכון של ניקי ב?
חבל שאת לא כותבת
 

דבר בעיתו

משתמש רשום
כמה זמן המרנג (הקצף) מחזיק יפה ולא 'נופל' במקרר?
אשמח לתשובות ממי שניסתה....
 

מה שבטוח

משתמש מקצוען
אפשר לכאורה לוותר על המרנג ולדלג על האפיה של המלית. זה בעצם קרם לימון שהמירו לו את החמאה בשמן וקורנפלור
אין לזה טעם לוואי?
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  46  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה