קינוחים חדש על המדף - ושדרוג מהמם לגלידה

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
את המוצר החדש הזה ראיתי בסופר אתמול -
1726808368702.png


לקחתי כי פשוט לא יכלתי להשאיר אותו שם.

לגלידה הרגילה של שבת שבדרך כלל היא קפה/ פאקן/ מייפל/ וניל או כל טעם אחר - שידרגתי לפרות יער וזה יצא כל כך טעים עם ריח משגע.

כותבת את המתכון לגלידה שאני מכינה אבל אפשר להוסיף לכל מתכון אחר ולכל מוס או הקצפה של ריץ .


מקציפה 5 חלבונים עם כוס סוכר
כשמתייצב ומקבל ברק מנמיכה מהירות במיקסר
שופכת את הריץ לפנים ומגבירה חזרה מהירות עד שהופך למרקם מהמם של גלידה.
מנמיכה שוב ומוסיפה את החלמונים ואת הרוטב פרות יער (שליש כוס בערך - לא מדדתי ולא קריטי הכמות המדויקת)

שפכתי לאינגליש קייק, אחרי שפיכה אחת זילפתי רוטב שוב וכיסיתי בעוד שכבה ולמעלה שוב זילפתי וקישקשתי עם שיפוד.
הריח ממלא את הנשימה, והטעם משכר.
מצרפת תמונות לא מוצלחות אבל משהו זה כן.......

שבת שלום ומבורכת ושקטה בע''ה
שנשמע רק ניסים ובשורות טובות בעם ישראל.

1726808689623.png


1726808726785.png


1726808761159.png
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
את המוצר החדש הזה ראיתי בסופר אתמול -
צפה בקובץ המצורף 1778437

לקחתי כי פשוט לא יכלתי להשאיר אותו שם.

לגלידה הרגילה של שבת שבדרך כלל היא קפה/ פאקן/ מייפל/ וניל או כל טעם אחר - שידרגתי לפרות יער וזה יצא כל כך טעים עם ריח משגע.

כותבת את המתכון לגלידה שאני מכינה אבל אפשר להוסיף לכל מתכון אחר ולכל מוס או הקצפה של ריץ .


מקציפה 5 חלבונים עם כוס סוכר
כשמתייצב ומקבל ברק מנמיכה מהירות במיקסר
שופכת את הריץ לפנים ומגבירה חזרה מהירות עד שהופך למרקם מהמם של גלידה.
מנמיכה שוב ומוסיפה את החלמונים ואת הרוטב פרות יער (שליש כוס בערך - לא מדדתי ולא קריטי הכמות המדויקת)

שפכתי לאינגליש קייק, אחרי שפיכה אחת זילפתי רוטב שוב וכיסיתי בעוד שכבה ולמעלה שוב זילפתי וקישקשתי עם שיפוד.
הריח ממלא את הנשימה, והטעם משכר.
מצרפת תמונות לא מוצלחות אבל משהו זה כן.......

שבת שלום ומבורכת ושקטה בע''ה
שנשמע רק ניסים ובשורות טובות בעם ישראל.

צפה בקובץ המצורף 1778439

צפה בקובץ המצורף 1778440

צפה בקובץ המצורף 1778441
נראה ממש טוב
גם אני שמתי עין על המוצר הזה.


מעניין אם הבן שלי יאהב :)
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
בשבת עשיתי את זה כקינוח, הוספתי לצד הגלידה רולדה בהירה במילוי הגלידה הנ''ל יצא מוצלח ברמות.
בע''ה בהמשך הערב אעלה תמונה.
יכולה לומר שהציבור נהנה ממש!!!

(@ה. בקר הוא אהב , בדקתי....)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
בשבת עשיתי את זה כקינוח, הוספתי לצד הגלידה רולדה בהירה במילוי הגלידה הנ''ל יצא מוצלח ברמות.
בע''ה בהמשך הערב אעלה תמונה.
יכולה לומר שהציבור נהנה ממש!!!

(@ה. בקר הוא אהב , בדקתי....)
כן, כן, קיבלתי כבר דיווח.
ישר כח
 

שולחן וכיסא

משתמש מקצוען
את המוצר החדש הזה ראיתי בסופר אתמול -
צפה בקובץ המצורף 1778437

לקחתי כי פשוט לא יכלתי להשאיר אותו שם.

לגלידה הרגילה של שבת שבדרך כלל היא קפה/ פאקן/ מייפל/ וניל או כל טעם אחר - שידרגתי לפרות יער וזה יצא כל כך טעים עם ריח משגע.

כותבת את המתכון לגלידה שאני מכינה אבל אפשר להוסיף לכל מתכון אחר ולכל מוס או הקצפה של ריץ .


מקציפה 5 חלבונים עם כוס סוכר
כשמתייצב ומקבל ברק מנמיכה מהירות במיקסר
שופכת את הריץ לפנים ומגבירה חזרה מהירות עד שהופך למרקם מהמם של גלידה.
מנמיכה שוב ומוסיפה את החלמונים ואת הרוטב פרות יער (שליש כוס בערך - לא מדדתי ולא קריטי הכמות המדויקת)

שפכתי לאינגליש קייק, אחרי שפיכה אחת זילפתי רוטב שוב וכיסיתי בעוד שכבה ולמעלה שוב זילפתי וקישקשתי עם שיפוד.
הריח ממלא את הנשימה, והטעם משכר.
מצרפת תמונות לא מוצלחות אבל משהו זה כן.......

שבת שלום ומבורכת ושקטה בע''ה
שנשמע רק ניסים ובשורות טובות בעם ישראל.

צפה בקובץ המצורף 1778439

צפה בקובץ המצורף 1778440

צפה בקובץ המצורף 1778441
נראה מהמם!!
הכמות מספיקה לאינגליש קייק אחד?
 

single

משתמש מקצוען
@רוחי בלבוחי ,
הכנו בעיקרון לחגים, אבל השבת היו אורחים אז הוצאנו את הגלידה מהסליק,
ממש ממש ממש אהבו פה. מעניין, מקורי ושונה, ופשוט טעים.
תודה רבה ושנה טובה!
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
במתכון זה ריץ' גדול או קטן?
קטן
@רוחי בלבוחי ,
הכנו בעיקרון לחגים, אבל השבת היו אורחים אז הוצאנו את הגלידה מהסליק,
ממש ממש ממש אהבו פה. מעניין, מקורי ושונה, ופשוט טעים.
תודה רבה ושנה טובה!
תודה ושנה טובה גם לך ולכל עם ישראל.
בשורות טובות תמיד.
 

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
נראה טוב ממש!

אם אני קונה ריצ' ממכירות ביתיות, האלה שצריך להוסיף להן מים
אז במתכונים כמו גלידה/גנאש וכד'... צריך גם להוסיף את המים או שדווקא עדיף בלי?
(כל פעם אני מתלבטת מחדש...)
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
@רחל1234 הכנת באיגלישקייק?
אפשר להכין את זה גם בכוסיות קינוח אישיים?
בארור אני הכנתי גם באישי אולי מחר אעלה תמונה.
נראה טוב ממש!

אם אני קונה ריצ' ממכירות ביתיות, האלה שצריך להוסיף להן מים
אז במתכונים כמו גלידה/גנאש וכד'... צריך גם להוסיף את המים או שדווקא עדיף בלי?
(כל פעם אני מתלבטת מחדש...)
אני מוסיפה משהו כמו שליש כוס.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  46  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה