את המוצר החדש הזה ראיתי בסופר אתמול -
לקחתי כי פשוט לא יכלתי להשאיר אותו שם.
לגלידה הרגילה של שבת שבדרך כלל היא קפה/ פאקן/ מייפל/ וניל או כל טעם אחר - שידרגתי לפרות יער וזה יצא כל כך טעים עם ריח משגע.
כותבת את המתכון לגלידה שאני מכינה אבל אפשר להוסיף לכל מתכון אחר ולכל מוס או הקצפה של ריץ .
מקציפה 5 חלבונים עם כוס סוכר
כשמתייצב ומקבל ברק מנמיכה מהירות במיקסר
שופכת את הריץ לפנים ומגבירה חזרה מהירות עד שהופך למרקם מהמם של גלידה.
מנמיכה שוב ומוסיפה את החלמונים ואת הרוטב פרות יער (שליש כוס בערך - לא מדדתי ולא קריטי הכמות המדויקת)
שפכתי לאינגליש קייק, אחרי שפיכה אחת זילפתי רוטב שוב וכיסיתי בעוד שכבה ולמעלה שוב זילפתי וקישקשתי עם שיפוד.
הריח ממלא את הנשימה, והטעם משכר.
מצרפת תמונות לא מוצלחות אבל משהו זה כן.......
שבת שלום ומבורכת ושקטה בע''ה
שנשמע רק ניסים ובשורות טובות בעם ישראל.
לקחתי כי פשוט לא יכלתי להשאיר אותו שם.
לגלידה הרגילה של שבת שבדרך כלל היא קפה/ פאקן/ מייפל/ וניל או כל טעם אחר - שידרגתי לפרות יער וזה יצא כל כך טעים עם ריח משגע.
כותבת את המתכון לגלידה שאני מכינה אבל אפשר להוסיף לכל מתכון אחר ולכל מוס או הקצפה של ריץ .
מקציפה 5 חלבונים עם כוס סוכר
כשמתייצב ומקבל ברק מנמיכה מהירות במיקסר
שופכת את הריץ לפנים ומגבירה חזרה מהירות עד שהופך למרקם מהמם של גלידה.
מנמיכה שוב ומוסיפה את החלמונים ואת הרוטב פרות יער (שליש כוס בערך - לא מדדתי ולא קריטי הכמות המדויקת)
שפכתי לאינגליש קייק, אחרי שפיכה אחת זילפתי רוטב שוב וכיסיתי בעוד שכבה ולמעלה שוב זילפתי וקישקשתי עם שיפוד.
הריח ממלא את הנשימה, והטעם משכר.
מצרפת תמונות לא מוצלחות אבל משהו זה כן.......
שבת שלום ומבורכת ושקטה בע''ה
שנשמע רק ניסים ובשורות טובות בעם ישראל.