פרווה עלי מנגולד

tailor

משתמש חדש
עלי מנגולד ממולאים

חבילה של עלי מנגולד-
(להשרות לפי הוראות הכשרות)
להרתיח מים בסיר ולטבול כל פעם 2-3 עלים ל10 שניות בערך לריכוך.

בקערה:
2 בצלים קצוצים מטוגנים
חופן פטרוזיליה קצוצה
1/2 ק"ג בשר טחון
כוס אורז מבושל בישול חלקי (כוס אורז מבושל בכוס מים וקצת מלח)
מלח, פלפל שחור, פפריקה, לפי הטעם.( אפשר להוסיף תבלינים נוספים לפי הטעם-קצת כורכום, כמון, צ'ילי גרוס- לאוהבי החריף ועוד)
את החומרים האלו ללוש חזק ביחד לעיסה אחידה.

לקחת עלה של מנגולד, להניח כמעט בקצה שלו 'אצבע' מהמילוי, לקפל את שני השוליים על קצוות המילוי ולגלגל.צפה בקובץ המצורף 893846צפה בקובץ המצורף 893848
להמשיך עם כל העלים והמילוי.

להניח צפופים בסיר או סוטאז'צפה בקובץ המצורף 893850

להכין רוטב:
בקערה-
קופסת רסק עגבניות בינונית (260 גרם)
מים רותחים בכמות של הרסק (אני מודדת בקופסא של הרסק)
קצת שמן
קצת מלח ופלפל.
לערבב טוב ולשפוך על העליםצפה בקובץ המצורף 893849
להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל כ-45 דקות.צפה בקובץ המצורף 893847
זה המתכון
 

מירי84

משתמש פעיל
עלי מנגולד ממולאים

חבילה של עלי מנגולד-
(להשרות לפי הוראות הכשרות)
להרתיח מים בסיר ולטבול כל פעם 2-3 עלים ל10 שניות בערך לריכוך.

בקערה:
2 בצלים קצוצים מטוגנים
חופן פטרוזיליה קצוצה
1/2 ק"ג בשר טחון
כוס אורז מבושל בישול חלקי (כוס אורז מבושל בכוס מים וקצת מלח)
מלח, פלפל שחור, פפריקה, לפי הטעם.( אפשר להוסיף תבלינים נוספים לפי הטעם-קצת כורכום, כמון, צ'ילי גרוס- לאוהבי החריף ועוד)
את החומרים האלו ללוש חזק ביחד לעיסה אחידה.

לקחת עלה של מנגולד, להניח כמעט בקצה שלו 'אצבע' מהמילוי, לקפל את שני השוליים על קצוות המילוי ולגלגל.צפה בקובץ המצורף 893846צפה בקובץ המצורף 893848
להמשיך עם כל העלים והמילוי.

להניח צפופים בסיר או סוטאז'צפה בקובץ המצורף 893850

להכין רוטב:
בקערה-
קופסת רסק עגבניות בינונית (260 גרם)
מים רותחים בכמות של הרסק (אני מודדת בקופסא של הרסק)
קצת שמן
קצת מלח ופלפל.
לערבב טוב ולשפוך על העליםצפה בקובץ המצורף 893849
להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל כ-45 דקות.צפה בקובץ המצורף 893847
@elibeli
מתאים כאן גם עוף טחון?
במה מילאת? בעוף או בשר?
כי בתמונה זה נראה עוף אבל במתכון כתבת בשר.
 

אופססס ;)

משתמש מקצוען
@elibeli
מתאים כאן גם עוף טחון?
במה מילאת? בעוף או בשר?
כי בתמונה זה נראה עוף אבל במתכון כתבת בשר.
ממש סליחה. הייתי בלי מחשב כל השבוע.
כן. בשר בקר. בוודאי שמתאים גם עוף. אני מכינה לפעמים גם עם דג טחון.

יכול להיות שזה היה בשר טחון מעובד שהוא יותר בהיר. אני כבר לא זוכרת
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט נ'

קה נֵר לְרַגְלִי דְבָרֶךָ וְאוֹר לִנְתִיבָתִי:קו נִשְׁבַּעְתִּי וָאֲקַיֵּמָה לִשְׁמֹר מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קז נַעֲנֵיתִי עַד מְאֹד יי חַיֵּנִי כִדְבָרֶךָ:קח נִדְבוֹת פִּי רְצֵה נָא יי וּמִשְׁפָּטֶיךָ לַמְּדֵנִי:קט נַפְשִׁי בְכַפִּי תָמִיד וְתוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קי נָתְנוּ רְשָׁעִים פַּח לִי וּמִפִּקּוּדֶיךָ לֹא תָעִיתִי:קיא נָחַלְתִּי עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם כִּי שְׂשׂוֹן לִבִּי הֵמָּה:קיב נָטִיתִי לִבִּי לַעֲשׂוֹת חֻקֶּיךָ לְעוֹלָם עֵקֶב:
נקרא  6  פעמים

לוח מודעות

למעלה