בשרי שניצל סיני במיני קיטשן/תנור

דרור יקרא

משתמש פעיל
כבר הרבה זמן שאני רוצה לעלות ועכשיו הגיע הזמן
לחתוך את השניצל לרצועות

5 כפות קטשופ
1 כף חרדל
2 כפות שמן
2 כפות חומץ (אני מדלגת על זה)
2 כפות רוטב סויה( גם על זה אני לפעמים מדלגת אם אין)
חצי כוס סוכר חום

לערבב(בצלחת/שקית)
לטבול את השינצלים
לשים נייר אפיה במיני
לשים במיני
לפזר שומשום מעל
לערבב קצת
ולסגור
אין לי עם מעלות כך שנראה לי על החום הכי גבוהה
אחרי כמה דקות יהיה הרבה נוזלים אני סופגת עם נייר מגבת וסוגרת שוב
צריך להפוך את הרצועות
אני מוציאה כשאין נוזלים וכשיש צבע טוב


מאד מתקווץ כך שיש צורך להכין יותר

ממולץ מאד במיני מאז שיש לי את המיני אני לא מכינה בתנור
(אפיה בתנור 30 דקות מכוסה ו15 פתוח)

תעדכנו אם הצליח ואם אהבתם
 

קבצים מצורפים

  • IMG_4682.JPG
    IMG_4682.JPG
    3 MB · צפיות: 13
  • IMG_4683.JPG
    IMG_4683.JPG
    2.5 MB · צפיות: 19
  • IMG_4685.JPG
    IMG_4685.JPG
    3.2 MB · צפיות: 17
  • IMG_4686.JPG
    IMG_4686.JPG
    2 MB · צפיות: 14

צ'יק צ'אק

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כבר הרבה זמן שאני רוצה לעלות ועכשיו הגיע הזמן
לחתוך את השניצל לרצועות

5 כפות קטשופ
1 כף חרדל
2 כפות שמן
2 כפות חומץ (אני מדלגת על זה)
2 כפות רוטב סויה( גם על זה אני לפעמים מדלגת אם אין)
חצי כוס סוכר חום

לערבב(בצלחת/שקית)
לטבול את השינצלים
לשים נייר אפיה במיני
לשים במיני
לפזר שומשום מעל
לערבב קצת
ולסגור
אין לי עם מעלות כך שנראה לי על החום הכי גבוהה
אחרי כמה דקות יהיה הרבה נוזלים אני סופגת עם נייר מגבת וסוגרת שוב
צריך להפוך את הרצועות
אני מוציאה כשאין נוזלים וכשיש צבע טוב


מאד מתקווץ כך שיש צורך להכין יותר

ממולץ מאד במיני מאז שיש לי את המיני אני לא מכינה בתנור
(אפיה בתנור 30 דקות מכוסה ו15 פתוח)

תעדכנו אם הצליח ואם אהבתם
למה לא העלית אתמול בצהריים? היה לי כמות ענקית של חזה עוף והשתגעתי לא ידעתי מה לעשות--ועכשיו את מעלה פה משהו שנראה טעים במיוחד
 

תרגי

משתמש פעיל
כבר הרבה זמן שאני רוצה לעלות ועכשיו הגיע הזמן
לחתוך את השניצל לרצועות

5 כפות קטשופ
1 כף חרדל
2 כפות שמן
2 כפות חומץ (אני מדלגת על זה)
2 כפות רוטב סויה( גם על זה אני לפעמים מדלגת אם אין)
חצי כוס סוכר חום

לערבב(בצלחת/שקית)
לטבול את השינצלים
לשים נייר אפיה במיני
לשים במיני
לפזר שומשום מעל
לערבב קצת
ולסגור
אין לי עם מעלות כך שנראה לי על החום הכי גבוהה
אחרי כמה דקות יהיה הרבה נוזלים אני סופגת עם נייר מגבת וסוגרת שוב
צריך להפוך את הרצועות
אני מוציאה כשאין נוזלים וכשיש צבע טוב


מאד מתקווץ כך שיש צורך להכין יותר

ממולץ מאד במיני מאז שיש לי את המיני אני לא מכינה בתנור
(אפיה בתנור 30 דקות מכוסה ו15 פתוח)

תעדכנו אם הצליח ואם אהבתם

דרור יקרא

אין לי חרדל, זה משנה בטעם? יש משהו לשים במקום?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה