מאד אוהבים טעם דומיננטי חזק של חמאת בוטנים במאפים/קינוחים
אך דא עקא שמה שקורה בשטח, כשהמוצר טרי הטעם מצויין
אבל אחרי כמה ימים זה מאבד טעם (גם אם יש במוצר כמות ממש גדולה באופן יחסי)
לא מצליחה לפצח אם זו האפיה או ההקפאה
כיון שאנחנו מקפיאים ישר עוגות (חתוכות) ועוגיות ומנשנשים ישר מהפריזר
מצד שני כשלא מקפיאים העוג/יות מקבלות מרקם פחות מוצלח ומתפורר (בעיקר חשוב כשמדובר בילדים שאוכלים)
לפתרון אודה
אך דא עקא שמה שקורה בשטח, כשהמוצר טרי הטעם מצויין
אבל אחרי כמה ימים זה מאבד טעם (גם אם יש במוצר כמות ממש גדולה באופן יחסי)
לא מצליחה לפצח אם זו האפיה או ההקפאה
כיון שאנחנו מקפיאים ישר עוגות (חתוכות) ועוגיות ומנשנשים ישר מהפריזר
מצד שני כשלא מקפיאים העוג/יות מקבלות מרקם פחות מוצלח ומתפורר (בעיקר חשוב כשמדובר בילדים שאוכלים)
לפתרון אודה