בשרי איזה מנת כבד ניתן להכין היום ולשמור בהקפאה עד ר"ה?

מתייעצת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בשנה שעברה הכנתי כבד ביין וסילאן לא זוכרת בדיוק, רק זוכרת שהיה מוצלח מאד ושהמתכון מפרוג.
השאלה העיקרית- האם אפשר להכין אותו כבר היום ולהקפיא? יש מתכון של כבד שמתאים להקפאה?
 

rakefet

משתמש פעיל
עריכה והפקת סרטים
אני מכינה את הרוטב לכבד ומקפיאה
ורק בחג עצמו מרתיחה את הרוטב ביחד עם הכבד עצמו (זה רותח על הפלטה בתוספת מעט מים רותחים)
מאוד מוצלח!
 

rakefet

משתמש פעיל
עריכה והפקת סרטים
אני עושה רוטב פטריות פשוט - זה מה שאוהבים אצלי
מטגנת בצל ופטריות שמפניון טריות עושה רביכה עם 2 כפות קמת ו2 כפות א, מרק פטריות
ומקפיאה ככה
כפי שכתבתי לעיל בחג אני מרוקנת לסיר ומוסיפה מים רותחים וכבד
אני ממלאת בצק עלים (אני אוהבת להשתמש במלווח כי הוא כבר דק דק)
בפירה תפוא מגלגלת לצורת עיגול (מעולה בהקפאה - לפני אפיה)
אופה בערב החג
ומעל זה אני שופכת את הכבדים
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה