דיון מעט מאד לישה- זה טוב לחלות שלי, ושאלה על מיקסר

שקדיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L
לכן עברתי לבוש
אבל אני מתגעגעת להקצפות של הקנווד
אין בכלל מה להשוות
יוצאות אומנם עוגות מצוינות
אבל זה לא המראה של הקצף של קנווד
לכן לפסח כן קניתי קנווד
כי שם בעיקר צריך הקצפות
 

מה שבטוח

משתמש פעיל
בלתק
יש טענה שאומרת שדווקא בצק צריך לישה קצרה לאיחוד והתפחה טובה (אני לא יודעת בדיוק איך)
והגלוטן מתפתח ככה טוב יותר ובקלות יותר
אבל יש בזה כללים שצריך ללמוד
 

R555

משתמש רשום
מנוי פרימיום
סליחה שאני חורגת מהנושא, תוכלי לרשום כאן את המתכון של החלות שלך הן ניראות מדהימות!! הן רלוונטיות גם לקמח כוסמין 100%/80% אם כן אולי את מליצה לי את השלום בית בתחום החלות ;) בעלי מאוד אוהב בריאות ואני מנסה למצוא את עצמי בעולם הלא טעים הזה.

תודה לך!!
 

HennyS

משתמש מקצוען
אם את צריכה רק להקצפות ובצקים קטנים, אז ה-Kmix של קנווד מעולה והמחיר שלו יותר נוח מהדגמים המקצועיים יותר, ומקיצ'נאייד.
 

ככר השוק

משתמש מקצוען
סליחה שאני חורגת מהנושא, תוכלי לרשום כאן את המתכון של החלות שלך הן ניראות מדהימות!! הן רלוונטיות גם לקמח כוסמין 100%/80% אם כן אולי את מליצה לי את השלום בית בתחום החלות ;) בעלי מאוד אוהב בריאות ואני מנסה למצוא את עצמי בעולם הלא טעים הזה.

תודה לך!!
אפשר גם עם כוסמין, אבל הרבה יותר קשה ללוש אותו והבצק פחות גמיש (כאמור, לשה ביד. יכול להיות שלמיקסר אין הבדל מה הוא לש)
קילו קמח
3 כוסות מים לקמח רגיל, 3.5 כוסות לקמח מלא, לא זוכרת כמה לכוסמין
2 כפות שמרים יבשים
כמה כפות סילאן
כמה כפות סוכר
לערבב עם כף
להוסיף
3/4 כוס שמן, כף גדושה מלח
ללוש כמה דקות, להשאיר להתפחה, ללוש שוב, להתפיח שעה וחצי-שלוש, לקלוע (מקילו יוצא לי 3 חלות קלועות על 4), להבריש בביצה-קצח-שומשום, לאפות 10 דקות על 220 ו25-30 דקות על 180 (תלוי בעוצמת התנור ואם יש טורבו) עם תבנית מים בתחתית התנור.
 

ככר השוק

משתמש מקצוען
רק קנווד.
[במטבח יותר מ30 שנה , רק קנווד.]
היה לי באמצע בוש עם הקערת חישוק - לא להתקרב אליו בכלל!
הקנווד של עכשיו כבר כמעט עשור עושה הכל, כולל חלות מדהימות משניים וחצי קג.[בלי קשר - עוד מישהי מברכת רק משלוש פלוס כמוני?]

הקצפה טובה זה רק קנווד
ואם זה רק לבצקים קטנים אז קנווד מעולה לך
אם את צריכה לישה טובה לבצקים אז בוש מעולה
בקיצור לפי הצרכים :)

קנווד של היום זה לא מה שהיה פעם משמעותית
כיום נחשב טוב יותר הבוש

יש לי קנווד מייג'ור כבר המון שנים.

אשמח לקבל עצות מבעלות קנווד לפתרון בעית ה"ריקוד"

לכן עברתי לבוש
אבל אני מתגעגעת להקצפות של הקנווד
אין בכלל מה להשוות
יוצאות אומנם עוגות מצוינות
אבל זה לא המראה של הקצף של קנווד
לכן לפסח כן קניתי קנווד
כי שם בעיקר צריך הקצפות

אם את צריכה רק להקצפות ובצקים קטנים, אז ה-Kmix של קנווד מעולה

2 שאלות
1. מה ההבדל בין בוש לקנווד היום?
2. האם קנווד היום אפשר להשאיר לעבוד על השיש או שהוא צריך ביביסיטר צמוד כדי שלא יעוף?
 

ללדת אחרת

משתמש פעיל
הקנווד צריך ביביסיטר באמת. אגב, מיומו הראשון כשהיה חדש ונוצץ.
אבל הוא עשה הכל ככ מהר, יותר מידי מהר. אם תלכי מהמטבח הקצף יהפוך למרנג והעיסה לרביכה...
תחשבי שאת משמרטפת מחבת שניצלים בכיריים קרמיות. גם שם את לא זזה ממנו.
וחוצמזה, אולי יש מיקסרים טובים אחרים שאינני מכירה. בוש הוא כישלון טוטאלי. לא יודעת יותר מזה
 

ראש צוות

משתמש סופר מקצוען
הקנווד שלי, לא ההכי טוב שלהם. נראה לי 900 וואט.
יותר מ 5 שנים עושה בצקים כל שבוע כל שבוע.
אני לא עושה יותר מקילו וחצי. אם צריכה יותר אני מחלקת ל-2.
הקצפות מעולות. כל הטורט באותו מקצף. הפרדה לקערות לפי הוראות המתכון. בדר"כ לא צריך.

אני לא עומדת לידו צמוד. אבל בדר"כ לא עוזבת לגמרי את השטח.
כשהשיש רטוב הוא רוקד יותר.
 

אודי'ה

משתמש מקצוען
אפשר גם עם כוסמין, אבל הרבה יותר קשה ללוש אותו והבצק פחות גמיש (כאמור, לשה ביד. יכול להיות שלמיקסר אין הבדל מה הוא לש)
קילו קמח
3 כוסות מים לקמח רגיל, 3.5 כוסות לקמח מלא, לא זוכרת כמה לכוסמין
2 כפות שמרים יבשים
כמה כפות סילאן
כמה כפות סוכר
לערבב עם כף
להוסיף
3/4 כוס שמן, כף גדושה מלח
ללוש כמה דקות, להשאיר להתפחה, ללוש שוב, להתפיח שעה וחצי-שלוש, לקלוע (מקילו יוצא לי 3 חלות קלועות על 4), להבריש בביצה-קצח-שומשום, לאפות 10 דקות על 220 ו25-30 דקות על 180 (תלוי בעוצמת התנור ואם יש טורבו) עם תבנית מים בתחתית התנור.
תודה!
כוסות מדידה או חד"פ?
 

אב"ם

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
למשל רועד ורוקד
אני לא מכניסה יותר מק"ג וחצי קמח בכדי שלא לאמץ אותו.
מדברת בזמן לישה של בצק? שמה על מהירות גבוהה?
אם ככה זה הסיבה.
לישה של בצק בין 0-2 בד"כ.
 

אב"ם

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
למה אף אחד לא מזכיר את קיצ'נאייד?
הוא מיקסר מקסים, אבל מאודד כבד!
(לא כ"כ מומלץ למי שכל פעם מוציא את המיקסר, אלא רק למי שמתשמש קבוע וזה על השיש כל הזמן).
הגודל הקטן שלו לא מכיל אפילו קילו קמח...
אבל מבחינת שימוש הוא מיקסר מעולה.
 

שקדיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L
לא מצליחה לצטט
מכל מקום
הקנווד צריך עדין שמירה מיומו הראשון
ובכל מקרה הוא עובד מהר :)

הבוש יציב הרבה יותר
מצריך מדף אכסון נמוך יותר (למי שזה חשוב)
עושה בצקי שמרים בקלות וביעילות (2 קילו קמח בלי בעיה ובמרקם מצוין)

אני לא חושבת שבוש הוא כישלון
אני קניתי אותו לאחרונה בעין פקוחה ובידיעה של מה בדיוק הצרכים שלי והיכולות שלו
אחרי 2 קנוודים מיגו'ר מצוינים שהיו לי
ומרוצה ממנו מאד מאד
 

מה שבטוח

משתמש פעיל
סליחה שאני חורגת מהנושא, תוכלי לרשום כאן את המתכון של החלות שלך הן ניראות מדהימות!! הן רלוונטיות גם לקמח כוסמין 100%/80% אם כן אולי את מליצה לי את השלום בית בתחום החלות ;) בעלי מאוד אוהב בריאות ואני מנסה למצוא את עצמי בעולם הלא טעים הזה.

תודה לך!!
אני מכינה קבוע עם כוסמין. הוא טעים, הוא רך ומרקם מושלם, בעיני הרבה יותר טעים מלבן. תקני של חברה טובה כמו שטיבל/בר ולחם/ טחנו ישראליות/ הטחנות הגדולות של אי
והוא דורש טיפה יותר מים מקמח רגיל.
 

פרח!

משתמש צעיר
אני לא חושבת שבוש הוא כישלון
אני קניתי אותו לאחרונה בעין פקוחה ובידיעה של מה בדיוק הצרכים שלי והיכולות שלו
אחרי 2 קנוודים מיגו'ר מצוינים שהיו לי
ומרוצה ממנו מאד מאד
איזה דגם?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
1. מה ההבדל בין בוש לקנווד היום?
את שואלת על הבוש עם המקצף באמצע הקערה או דגם אחר?
2. האם קנווד היום אפשר להשאיר לעבוד על השיש או שהוא צריך ביביסיטר צמוד כדי שלא יעוף?
אני משאירה קנווד מייג'ור על השיש ללישה רצופה של 10 דקות
ממש לא משגיחה עליו.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
וממליצה מאד על הקמחים של שטיבל.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכ

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה