יותר פשוט מפשוט -יש לך מתכון של הלחמניה עם הנקניקיה?
בצק רגיל של לחמניות (אני מכינה מקמח קסם של סוגת, רק מוסיפים מים וטיפת שמן אחרי הלישה)
מחלקים את הבצק ל16-20 חלקים שווים (20, לדעתי, זה קצת קטן, אבל אם מדובר בילדים קטנים, זה מספיק)
מכדררים את כל החתיכות
אח"כ משטחים כל חתיכה למלבן (אני משטחת בידים, אפשר עם מערוך)
מניחים נקניקיה - עדיף שלא תהיה קפואה כי אז היא מונעת את ההתפחה - אני שופכת עליהן מים רותחים לשתי דקות
מגלגלים ללחמנית אצבע.
מורחים ביצה ומפזרים שומשום.
(אם את רוצה להשקיע יותר - טובלים במים ואח"כ מגלגלים בקערה עם הרבה שומשום)
מתפיחים עוד 20 דקות
אופים 15 שעה עד 20 דקות בחום 200 מעלות.