לחמניות ללא גלוטן מתכון טוב טעים - למי יש?

ATARA

משתמש פעיל
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
@hbecker
בעבר כתבת שהכנת , לא מוצאת כאן את המתכון אשמח שתכווני אותי, תודה
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@hbecker
בעבר כתבת שהכנת , לא מוצאת כאן את המתכון אשמח שתכווני אותי, תודה
לא חושבת שהעליתי מתכון, כתבתי שהכנתי
אבל רותי קפלר העלתה

 

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
יש מתכון עוד יותר טוב, שעלה בפורום המיילי של אמהות לצליאקים.
עדיין לא ניסינו אותו אבל שמענו מכאלו שניסו, שהוא יוצר 'בועות' אמיתיות בלחמניה, ממש כמו תפיחה רגילה.
העניין הוא לשים סודה בתור נוזלים.

@משי 1 , האם מותר להעלות כאן את המתכון?
 

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
יש מתכון עוד יותר טוב, שעלה בפורום המיילי של אמהות לצליאקים.
עדיין לא ניסינו אותו אבל שמענו מכאלו שניסו, שהוא יוצר 'בועות' אמיתיות בלחמניה, ממש כמו תפיחה רגילה.
העניין הוא לשים סודה בתור נוזלים.

@משי 1 , האם מותר להעלות כאן את המתכון?
באמת יש הדים מולהבים מהמתכון המדובר
אנסה לברר
 

פרקטית

משתמש מקצוען
אנחנו ניסינו את זה יצא מעולה!!
 

ברכון

משתמש מקצוען
בקערת המיקסר מכניסים:
1 כף שמרים
רבע כוס סוכר
350 מ"ל מים פושרים
מחכים שיתסוס (כעשר דקות)
מוסיפים:
500 גרם קמח מולינו (כחול)
רבע כוס שמן
כפית מלח
1 כף סילאן
150 מ"ל מים
לשים עד לקבלת בצק דביק מעט.
מעבירים לקערת פלסטיק או זכוכית משומנת, ומכסים
מתפיחים לשעה
יוצרים צורות ומתפיחים לחצי שעה נוספת
אופים בחום בינוני (180 מעלות) למשך חצי שעה.
לקבלת מרקם של בגט - אופים ליותר זמן

יוצא מעולה, עם "חורים" בפנים... טופח יפה....
 

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
יש מתכון עוד יותר טוב, שעלה בפורום המיילי של אמהות לצליאקים.
עדיין לא ניסינו אותו אבל שמענו מכאלו שניסו, שהוא יוצר 'בועות' אמיתיות בלחמניה, ממש כמו תפיחה רגילה.
העניין הוא לשים סודה בתור נוזלים.

@משי 1 , האם מותר להעלות כאן את המתכון?
2 כפות מלח
קילו קמח מולינו כחול
4 כפות שמרים -שטוחות
3/4 כוס סוכר
לעשות גומה בעיסה ולהכניס 3/4 כוס שמן

850 מ"ל מי סודה (ואם חסר ניתן להוסיף בהדרגה)

ללוש הכל יחד

להתפיח בקערה כשעה

ליצור עיגולים למרוח מעל מה שרוצים....

יוצא מעדנים!!!!!!!!
 

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
2 כפות מלח
קילו קמח מולינו כחול
4 כפות שמרים -שטוחות
3/4 כוס סוכר
לעשות גומה בעיסה ולהכניס 3/4 כוס שמן

850 מ"ל מי סודה (ואם חסר ניתן להוסיף בהדרגה)

ללוש הכל יחד

להתפיח בקערה כשעה

ליצור עיגולים למרוח מעל מה שרוצים....

יוצא מעדנים!!!!!!!!
עלה מאז מתכון משופר, לא?
 

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
הנה
 

קבצים מצורפים

  • הוראות הכנה ללחמניות מולינו.pdf
    1.6 MB · צפיות: 184
  • IMG_5429.JPG
    IMG_5429.JPG
    KB 1,000.6 · צפיות: 90

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכ

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה