קלי קלות!! בצק רך ודק, קראנצ'י בצדדים
הכנתי עם ובלי גלוטן כבר עשרות פעמים ותמיד יוצא טוב ב"ה
¾ כוס מים פושרים חמימים
כף שמרים יבשים
קמצוץ סוכר
2 כוסות קמח - אני משתמשת בבארילי, הכי זול ויוצא ממש טוב (הריח שלו לפני האפייה מעצבן, אבל זה שווה את זה)
1/2 כפית מלח
1/4 כוס שמן
לערבב- לוקח כמה שניות
לרדד על נייר אפייה, מונח על תבנית תנור גדולה- עם הרבה קמח (כי זה דביק מאוד).
לשים רוטב עגבניות לפיצה (אני אוהבת של פרי מבורך, או מכינה לבד: רסק, לדלל במים, תבלין פיצה, אורגנו, מלח פלפל וטיפת סוכר)
להוסיף תוספות שאתם אוהבים וגבינה צהובה
לאפות על 190 מעלות בערך 20 דקות / עד שנראה מוכן
בתאבון!!
הכנתי עם ובלי גלוטן כבר עשרות פעמים ותמיד יוצא טוב ב"ה
¾ כוס מים פושרים חמימים
כף שמרים יבשים
קמצוץ סוכר
2 כוסות קמח - אני משתמשת בבארילי, הכי זול ויוצא ממש טוב (הריח שלו לפני האפייה מעצבן, אבל זה שווה את זה)
1/2 כפית מלח
1/4 כוס שמן
לערבב- לוקח כמה שניות
לרדד על נייר אפייה, מונח על תבנית תנור גדולה- עם הרבה קמח (כי זה דביק מאוד).
לשים רוטב עגבניות לפיצה (אני אוהבת של פרי מבורך, או מכינה לבד: רסק, לדלל במים, תבלין פיצה, אורגנו, מלח פלפל וטיפת סוכר)
להוסיף תוספות שאתם אוהבים וגבינה צהובה
לאפות על 190 מעלות בערך 20 דקות / עד שנראה מוכן
בתאבון!!