קיש מהמם, טעים בכמה רמות מעל, חג אמתי, תמיד תרצו עוד מנה.
מתכון:
לבצק הקיש:
200 גרם מחמאה (אני שמתי 100 גרם מרגרינה וחצי כוס שמן)
300 גרם קמח (2 כוסות, ומוסיפים קמח עד שנהיה בצק טוב)
כפית מלח
ביצה
כף מים
לשים את הבצק, מצפים תבנית (עדיף עגולה) כולל הדפנות.
לאפות 25 דקות, 180 מעלות
לשכבה הראשונה- בשר:
500 גרם טחון (בקר, או עוף, או הודו)
2 ביצים
קוצצים 2 בצלים חיים , בצל אחד מטוגן, רבע חבילה ירק, (כוזברה, פטרוזיליה, סלרי) ומכניסים לעיסה
מתבלים: מלח, פלפל, שום, א. מרק בצל, תבלין קציצות, כמון, סוכר.
מורחים על בצק הקיש שמן במברשת, ושמים את עיסת הבשר
לשכבה השניה - הבצל-
6 בצל קצוץ (גדול)
כוס קמח
2 ביצים
חצי כוס שמן
חצי א. אפיה
מלח, פלפל, א. מרק עוף מעט.
לשים על שכבת הבשר
לפזר- שומשום / גרעיני חמניה / פרורי לחם
לאפות: ללא כיסוי
חצי שעה על טורבו 230 מעלות
אחר כך להוריד לחום רגיל
לכסות ולאפות על 200 כ- שעה - פלוס
עד שניה בצבע של התמונה
יוצא נפלאאאאאא ועוד
מתכון:
לבצק הקיש:
200 גרם מחמאה (אני שמתי 100 גרם מרגרינה וחצי כוס שמן)
300 גרם קמח (2 כוסות, ומוסיפים קמח עד שנהיה בצק טוב)
כפית מלח
ביצה
כף מים
לשים את הבצק, מצפים תבנית (עדיף עגולה) כולל הדפנות.
לאפות 25 דקות, 180 מעלות
לשכבה הראשונה- בשר:
500 גרם טחון (בקר, או עוף, או הודו)
2 ביצים
קוצצים 2 בצלים חיים , בצל אחד מטוגן, רבע חבילה ירק, (כוזברה, פטרוזיליה, סלרי) ומכניסים לעיסה
מתבלים: מלח, פלפל, שום, א. מרק בצל, תבלין קציצות, כמון, סוכר.
מורחים על בצק הקיש שמן במברשת, ושמים את עיסת הבשר
לשכבה השניה - הבצל-
6 בצל קצוץ (גדול)
כוס קמח
2 ביצים
חצי כוס שמן
חצי א. אפיה
מלח, פלפל, א. מרק עוף מעט.
לשים על שכבת הבשר
לפזר- שומשום / גרעיני חמניה / פרורי לחם
לאפות: ללא כיסוי
חצי שעה על טורבו 230 מעלות
אחר כך להוריד לחום רגיל
לכסות ולאפות על 200 כ- שעה - פלוס
עד שניה בצבע של התמונה
יוצא נפלאאאאאא ועוד
קבצים מצורפים
נערך לאחרונה ב: