Supercalifragalistic
משתמש פעיל
בצק מעולה גם לעוגות שמרים, ללא מרגרינה: כוסות 250 מ"ל
3/4 1 כוסות מים פושרים
3 כפות שמרים
8 כוסות קמח כוסמין לבן או כל קמח אחר (=קילו פלוס חצי כוס)
3/4 כוס סוכר לבן
3 ביצים מדיום
1/2 1 כוסות שמן
2 כפיות מלח
1 וניל
*לערבב הכל בבת אחת. אפשר להוסיף קצת קמח עד שכבר לא דביק. אמור לצאת בצק מאוד נעים למגע ובעין נראה דביק.
*אין צורך להתפיח את הבצק כלל. אפשר ישר לעבוד.
* לחלק ל5 חלקים.
מילויים אפשריים:
- פודינג, סוכר, מים וסוכר וניל.
-ממרח תמרים
-קינמון סוכר ושמן
-שוקולד:
(זה המתכון המלא לכל הבצק, לחלק אחד תעשו רבע או פחות:
1/2 כוס שמן
10 כפות קקאו
1/2 2 כוסות סוכר
5 כפות פודינג
1/2 2 כפיות קפה
1/2 כוס מים רותחים)
-שוקולד וסוכריות חומות:
(המילוי הנ"ל פלוס עוד פודינג, ולפזר סוכריות)
* לגלגל בצק למלבן, לבחור מילוי ולמרוח על כולו, לפרוס לפרוסות של כ2 ס"מ.
*להניח על נייר אפיה משומן קלות (חשוב בשביל המיני קיטשן)
*לאפות רבע שעה על חום בינוני גבוה:
לאחר אפיה למרוח סירופ: מים וסוכר בכמות זהה -לי הספיק 2/3 כוס מכל דבר - מומס בסיר.
צום קל
שיבנה בית המקדש במהרה.
נערך לאחרונה ב: