דרוש מתכון מחפשת רעיון למתכון אלגנטי לחזה עוף - שיהיה מצוין בהקפאה

בדוח

משתמש מקצוען
שלום וברכה,

יש לכם רעיון למשהו אלגנטי שאפשר להכין לסעודת פורים (מנה עיקרית) מחזה עוף, אבל שישאר טעים גם אחרי הקפאה?
@ה. בקר, פעם ראיתי חזה עוף ממולא שלך - אני לא מוצאת, אבל גם לא בטוחה שיתאים להקפאה עם פירורי לחם וכו. יודעת מה אני מתכוונת?
תודה רבה!!
 

יוניקורן

משתמש מקצוען
טורטיות במילוי ירקות מאודים וחזה עוף - מעדן!
אפשר להקפיא, להפשיר ואז לצרוב על מחבת בלי שמן / לאפות עם ביצה טרופה ופרורי לחם,
אפשר להגיש עם רוטב פטריות ופסטרמה

אפשר לעשות את אותו הדבר עם פילו - חושבת שגם מצוין בהקפאה (לפני אפייה)
לעשות חזה עוף כמו שניצל אבל עם פסטרמה - למרוח חרדל על החזה, לשים פסטרמה, לגלגל לטבול בביצה ופרורי לחם ואפשר להקפיא כך ואחר כך לטגן
אפשר לעשות גם במילוי של ירקות (בטטהף בצל, גזר, פטריות וכו')
 

בדוח

משתמש מקצוען
שלום וברכה,

יש לכם רעיון למשהו אלגנטי שאפשר להכין לסעודת פורים (מנה עיקרית) מחזה עוף, אבל שישאר טעים גם אחרי הקפאה?
@ה. בקר, פעם ראיתי חזה עוף ממולא שלך - אני לא מוצאת, אבל גם לא בטוחה שיתאים להקפאה עם פירורי לחם וכו. יודעת מה אני מתכוונת?
תודה רבה!!
עוד רעיונות למישהו?
 

מחלימה

משתמש מקצוען
חזה עוף עם כבדים ברוטב פטריות, עם גזר והרבה בצל
את הכבד הצלוי מכניסים בסוף, מעדן.
אפשרי כרוטב עשיר לבורקס כל שהוא.
 

בדוח

משתמש מקצוען
חזה עוף עם כבדים ברוטב פטריות, עם גזר והרבה בצל
את הכבד הצלוי מכניסים בסוף, מעדן.
אפשרי כרוטב עשיר לבורקס כל שהוא.
נשמע מצוין! אכפת לך לפרט לי יותר? לטגן בצל, גזר, עם חזה עוף ופטריות, ולקראת הסוף לקצוץ כבד ולהוסיף?
וכל זה יצא טוב בהקפאה? איזה תיבול להוסיף?
 

מחלימה

משתמש מקצוען
הרבה בצל מטוגן, כמה שיותר , לפחות בכמות של החזה , לאדות, להוסיף את החזה חתיכות ריבועים ,גזר גמדי עושה את המנה יותר יפה, לטבל- איך שאתם אוהבים
אפשר אבקת מרק אפשר להוסיף פטריות משימורים , הטיבול הוא לקראת הסוף והכבדים 10 דקות אחרונות, גם חתוכים לקוביות
מקווה שזה מובן. בהצלחה!
 

בדוח

משתמש מקצוען
הרבה בצל מטוגן, כמה שיותר , לפחות בכמות של החזה , לאדות, להוסיף את החזה חתיכות ריבועים ,גזר גמדי עושה את המנה יותר יפה, לטבל- איך שאתם אוהבים
אפשר אבקת מרק אפשר להוסיף פטריות משימורים , הטיבול הוא לקראת הסוף והכבדים 10 דקות אחרונות, גם חתוכים לקוביות
מקווה שזה מובן. בהצלחה!
כן - ממש! תודה רבה! אולי אשים בקערות מפילו
 

יבר

משתמש מקצוען
יש לי מתכון לחזה עוף ממולא בתערובת כמו קישקע של החמין.
מכינים שלב א' ואז אפשר להקפיא.
לפני ההגשה מכסים ברוטב פטריות ואופים שוב רבע שעה.
יוצא מעולה !
מעונינת במתכון מדויק ?
 

מירי84

משתמש פעיל
יש לי מתכון לחזה עוף ממולא בתערובת כמו קישקע של החמין.
מכינים שלב א' ואז אפשר להקפיא.
לפני ההגשה מכסים ברוטב פטריות ואופים שוב רבע שעה.
יוצא מעולה !
מעונינת במתכון מדויק ?
אני ממש מעוניינת!!
תודה!!
 

יבר

משתמש מקצוען
אני ממש מעוניינת!!
תודה!!
בשמחה.

15-18 חזות עוף נקיים (גודל כמו שניצל בינוני/גדול)
מלית :
1 בצל קצוץ.
1 קישוא מגורר דק
1 גזר מגורר דק.
להזהיב את הבצל ב 3/4 כוס שמן.
להוסיף את הקישוא והגזר.
לערבב כמה דק' על אש קטנה.
להוסיף בזהירות 1/2 כוס מים ולהרתיח.
כשרותח להוסיף 2 כוסות קמח
1/2 כפית מלח
1/2 כפית אבקת מרק
מעט פפריקה.
לערבב ולהוריד מהאש. לקרר מעט.
למלא את חזות העוף , לגלגל ולסדר בתבנית בצורה צפופה.
למרוח את העוף במעט שמן מובל באבקת שום, פפריקה, גריל עוף וצ'ילי מתוק גרוס.
לכסות את התבנית ולאפות 3/4 שעה ב 180 מעלות.
בשלב זה ניתן לקרר ולהקפיא.
להגשה :
להפשיר לילה במקרר.
להכין רוטב פטריות : בצל מטוגן, פטריות מעט קמח לעיבוי ותבלינים.
לשפוך על גלילי השניצל באופן שיכסה הכל ולאפות ללא כיסוי 10 דקות
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה