2
תודות שהתקבלו
3,968

אודות פעילות אחרונה הודעות מודעות

  • טוען…
    • 2
      20:39 סימנ/ה תודה תודה להודעה של רבקה 000 באשכול דרוש מתכון ארוחות ערב מהירות וטעימות.
      עשיתי השבוע ויצא כל כך טעים 😋 נשאר לי גוש אורז שהתייבש במקרר וחשבתי לזרוק אותו (3 ימים) בסוף שמתי אותו במחבת והוספתי קצת מים ופירקתי את האורז כשהמים התאדו הוספתי קצת שמן פירורי לחם מקלות שקדים ופסטו ערבבתי 2 דקות ויצא טעים בטירוף ממש לא הרגיש...
    • 2
      20:39 סימנ/ה תודה תודה להודעה של תמי'לה באשכול דיון אני רוצה להיות בעלעבוסטית.
      @נאווהלה יקרה! כל אחת היא אמא ואישה - בדרך שלה. יש אמא שקופצת עם הילדים על המיטות בחדר ועושה איתם גלגולי ראש ויש את זו שמגלגלת רולדות שמריחים בכל הבניין. יש את ההיא שכותבת כל יום מכתבים מתוקים ומחביאה בקלמרים. ויש את זו שהילדים שלה שולפים כל...
    • 2
      20:39 סימנ/ה תודה תודה להודעה של ארבע באשכול דיון אני רוצה להיות בעלעבוסטית.
      אולי הגיסות שלך הן נשות ה-TO DO ואת נמנית על אלו שהם מזן ה-TO BE הווי אומר שהן פחות מעמיקות לחוות ולהרגיש ולעבד חוויות אלא משימתיות שרצו ממטלה למטלה כדי לסמן וי, ואילו אנשי ה'טו בי' חיים יותר את החוויה, סופגים אותה לתוכם, מנתחים ושוהים בה. אנשי...
    • 2
      20:39 סימנ/ה תודה תודה להודעה של שולי איטח באשכול דיון אני רוצה להיות בעלעבוסטית.
      כותבת מכיוון קצת שונה מותר?? :) דווקא באתי מבית מאוד מתפקד ואמא שלי שיא המבשלת/אופה וכו אבל היא הייתה עקרת בית ולא עבדה אחרי כמה שנים מהחתונה אני עבדתי משרה מלאה וב"ה שנה אחרי שנה ילדתי בהתחלה ראיתי שמעתי וקנאתי בכל המבשלות/אופות וכד וניסיתי...
    • 2
      יש לי מספר טיפים שעוזרים בהכנה, חוסכים זמן או משדרגים: 1) כשמכינים קוסקוס משקית, להוסיף לקוסקוס מעט שמן, לערבב, לחכות דקה שתיים, ואז להוסיף את המים החמים והתבלינים, התהליך גורם לקוסקוס להיות אוורירי יותר. 2) כשמרדדים בצק שמרים - להניח ניר...
    • 2
      אכן, מפתיע ביותר! אבל אם מכניסים את הקוגל ישר למקפיא לפני האפיה זה לא משחיר!
    • 2
      20:39 סימנ/ה תודה תודה להודעה של blue eagle באשכול דרוש מידע בשר לחמין.
      אני מרתיח את הבשר להוציא את כל הקצףףף שם אותו כגוש (לא ענק מידי גודל של גוש בשר סטנדרטי) מכוסה בנוזלים אני שם נייר כסף בין המכסה לסיר שיהיה אטום ובוסטר של חום ומעל הסיר אני שם מגבת בלילה... יוצא רך וטעים!
    • 2
      20:39 הגיב/ה לנושא: דרוש מידע בשר לחמין.
      מה צורת הבישול?יצא לי להכין עם בשר מס' 2, אז אחרי סעודת שבת (בלילה) היה רך וטעים אבל בסעודת שבת בבוקר היה יבש
    • 2
      20:39 סימנ/ה וואו! וואו! להודעה של אירועי בוטיק באשכול בשרי שיתוף-ארוח בסוכה!!!.
      אירוח משפחתי בסוכה שלנו!!!!! בתפריט- על השולחן: פוקצ'ות עם מגוון ירקות - חצילים,עגבניות עם שום, פלפלים בצבעים שונים,בטטות,בצל ופטריות. רטבים שונים סלטים - סלט חסה הכל מכל כל : חסה,נבטים,פטריות,שרי,בצל סגול,גזר מגורד,פחטרוזליה,בטטה,חציל,פלפים...
    • 2
      20:39 סימנ/ה תודה תודה להודעה של כבי800 באשכול סלטים סלטים, מה אתם אוהבים?.
      עגבניות שרי קלויות: מחממים תנור ל-210 מעלות טורבו. שוטפים את העגבניות וחוצים לחצאים. מפזרים בתבנית תנור גדולה בצפיפות עם החלק החתוך כלפי מעלה (הכי יפה לערבב מס' גוונים וזנים של עגבניות- צהוב, אדום, ובורדו-ירקרק. אבל גם יפה וטעים רק הרגיל) מתבלים...
    • 2
      20:39 סימנ/ה תודה תודה להודעה של כבי800 באשכול סלטים סלטים, מה אתם אוהבים?.
      סלט קוביות אבוקדו ובצל ומעט חסה, ברוטב איולי שום ובעיטור נשנושים סלט עגבניות שרי 'בטעם פיצה' קלויות בתנור סלט חסה עם ירקות קלויים (בטטה, בצל סגול ופלפלים) סלט חסה צבעוני (פלפלים, פטריות, אבוקדו, מנצ'ס) ברוטב וינגרט-מיונז 'עוטף' ומושלם סלט חסה עם...
    • 2
      20:39 סימנ/ה תודה תודה להודעה של חן פלוס באשכול סלטים מה מתכון סלט הדגל שלך?.
      סלט קשיו מטגנים בצל, גמבה ופלפל חריף כשמטוגן טוב מוסיפים פפריקה שאטה פטרוזיליה קצוצה מעט מלח מוסיפים את הקשיו מטגנים עוד כמה דקות ומוציאים - ישר למקרר לפני שכל אחד יטעם ולא ישאר!!
    • 2
      סלט טורקי סלט זיתים טחון/ חתיכות גיוון בסלטי חצילים, סלטי פלפלים סלטים עם קולורבי סלטים עם צנוניות סלטי גזר סלטים עם נבטים בקיצער, לא חסר...
    • 2
      עוגת קינמון בחושה נהדרת - כל מי שטועם מבקש מתכון המתכון הוא ל2 אינגליש קצר - מומלץ להכין כמות כפולה - 3 אינגליש רגיל לבלילה: 4 ביצים 1.5 כוס סוכר 0.5 כוס שמן 1 אינסטנט פודינג וניל כפית קינמון 3/4 כוס יין אדום מתוק 1.5 כוס קמח 1 חבילה א.אפיה...
  • טוען…
  • טוען…

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה