לרוב הן קטנות.
לנו התחשק גדולות. משפחתיות כאלו...
ההכנה גם קצת שונה מהרגיל.
מתכון-
יש צורך במכשיר סלייסר עם ידית]
5 תפו"א חתוכים לקוביות
מכניסים לסלייסר ומסובבים עד לקבלת חתיכות ממש קטנות של תפו"א, כמעט טחון.
מעבירים לקערה ומוסיפים:
מלח
פלפל
3 ביצים
1 אבקת אפיה
1 כוס קמח [לא מרגישים אותו בטעם]
אפשר להוסיף תבלינים נוספים כמו כוסברה קצוצה, בצל ירוק וכיוצ"ב.
מערבבים היטב.
שמים שמן במחבת טלפון קטנה [קוטר 20 ס"מ]
מחכים שיתחמם מעט.
יוצקים מהבלילה לגובה של כ-1.5 ס"מ.
מטגנים על אש נמוכה בערך 5 דקות עד שיש בועות על פני הלביבה למעלה ונראה שהיא מתייבשת
בעזרת תרווד מרימים את הלביבה והופכים לצד השי לטיגון נוסף של כ-3 דקות על האש הנמוכה.
התערובת מספיקה ל-3-4 לביבות גדולות.
בתיאבון
לנו התחשק גדולות. משפחתיות כאלו...
ההכנה גם קצת שונה מהרגיל.
מתכון-
יש צורך במכשיר סלייסר עם ידית]
5 תפו"א חתוכים לקוביות
מכניסים לסלייסר ומסובבים עד לקבלת חתיכות ממש קטנות של תפו"א, כמעט טחון.
מעבירים לקערה ומוסיפים:
מלח
פלפל
3 ביצים
1 אבקת אפיה
1 כוס קמח [לא מרגישים אותו בטעם]
אפשר להוסיף תבלינים נוספים כמו כוסברה קצוצה, בצל ירוק וכיוצ"ב.
מערבבים היטב.
שמים שמן במחבת טלפון קטנה [קוטר 20 ס"מ]
מחכים שיתחמם מעט.
יוצקים מהבלילה לגובה של כ-1.5 ס"מ.
מטגנים על אש נמוכה בערך 5 דקות עד שיש בועות על פני הלביבה למעלה ונראה שהיא מתייבשת
בעזרת תרווד מרימים את הלביבה והופכים לצד השי לטיגון נוסף של כ-3 דקות על האש הנמוכה.
התערובת מספיקה ל-3-4 לביבות גדולות.
בתיאבון