1.jpg

כל עיצוב מטבח מתחיל בבנית פרוגרמה.

מה זאת המילה הזאת? נסביר בעברית :)

בפרוגרמה הלקוח מפרט את כל הצרכים, הרצונות, והחלומות שלו- למטבח החדש.

הפרוגרמה מגיעה עם שאלות, שמכוונות את הלקוח לחשוב גם על דברים שהוא לא חשב..

כך, שאם פחדתם שתשכחו משהו, השאלה בפרוגרמה מזכירה לכם..

ככה שלא תפספסו שום צורך שלכם.


גם המטבח הזה התחיל בבנית פרוגרמה..

בפרוגרמה שמלא הלקוחה

ספרה הלקוחה, שמבחינה כשרותית הם רוצים הפרדה מוחלטת בין הבשרי לחלבי!

הם לא אוהבים קלפות,

ומעונינים במדפים לנוי, אבל לא שגרתיים..:)

היא גם מעונינת ב2 ארונות מכשירים- אחד למיקסר,

והשני לטוסטר, למצנם (זה בשמוש יומיומי אצלה)

ולא נשכח :גם ארון פסח גדול..-שיהיה זמין ונח ולא במקום גבוה!


לאחר סקיצות רבות, דיונים, והדמיות

סוף סוף התקבלה התוצאה המושלמת, בהמופיעים כלללל החלומות:

גם שיישים מופרדים

גם 2 ארונות מכשירים!

בלי קלפות!

ומדפי נוי לא שגרתיים!

ואפילו ארון פסח!


זה צד הבשרי:
בשרי עם חץ.jpg


זה החלבי:
חלבי עם כיתוב.jpg

והנה הארון פסח , בנישה שנוצרה
20351101-DSC_8735-2.jpg


מדפי נוי לא שגרתיים!
20351101-DSC_8739-2.jpg

כיון שהפרוגרמה היתה מדויקת -התוצאה יצאה מתאימה בדיוק לפי הצרכים!
  • חלבי עם כיתוב.jpg
    חלבי עם כיתוב.jpg
    KB 265.7 · צפיות: 127
  • 20351101-DSC_8735-2.jpg
    20351101-DSC_8735-2.jpg
    KB 293.4 · צפיות: 130