חביתה.
כמה קלאסי
אבל אפשר לשדרג...
חביתות קטנות וחמודות שיעשו את הארוחה שלכם הרבה יותר שווה
אז איך עושים אותן?
מקפיאים ביצה במשך כמה שעות
כשהיא קפואה לחלוטין מוציאים ומייד מתחילים לעבוד איתה
מקלפים בעדינות
זה נראה כך
ופורסים לפרוסות דקות (אבל לא מידי)
וזהו.
מניחים במחבת עם מעט שמן או חמאה
ומטגנים כמו חביתת עין רגילה
מוציאים בזהירות לתוך צלחת
והנה ארוחה מפתיעה ומעניינת
בתיאבון!
כמה קלאסי
אבל אפשר לשדרג...
חביתות קטנות וחמודות שיעשו את הארוחה שלכם הרבה יותר שווה
אז איך עושים אותן?
מקפיאים ביצה במשך כמה שעות
כשהיא קפואה לחלוטין מוציאים ומייד מתחילים לעבוד איתה
מקלפים בעדינות
זה נראה כך
ופורסים לפרוסות דקות (אבל לא מידי)
וזהו.
מניחים במחבת עם מעט שמן או חמאה
ומטגנים כמו חביתת עין רגילה
מוציאים בזהירות לתוך צלחת
והנה ארוחה מפתיעה ומעניינת
בתיאבון!