חביתה.
כמה קלאסי
אבל אפשר לשדרג...
חביתות קטנות וחמודות שיעשו את הארוחה שלכם הרבה יותר שווה
1666255481421.png

אז איך עושים אותן?
מקפיאים ביצה במשך כמה שעות
כשהיא קפואה לחלוטין מוציאים ומייד מתחילים לעבוד איתה
מקלפים בעדינות
זה נראה כך
1666255604920.png

ופורסים לפרוסות דקות (אבל לא מידי)
וזהו.
מניחים במחבת עם מעט שמן או חמאה
ומטגנים כמו חביתת עין רגילה
1666255742124.png

מוציאים בזהירות לתוך צלחת
והנה ארוחה מפתיעה ומעניינת
1666255865078.png

בתיאבון!