את המתכון המדהים הזה פגשתי בכל מיני וריאציות
מתוק, מלוח
חלבי ובשרי
והחלטתי לנסות גם אני
יצא אש.
כמה קל כמה מקורי וטעים.
אז ככה זה נראה:
מה זה הדבר הזה?
המצרכים:
לוקחים פרוסה ראשונה ומורידים לה את החלק הקשה בזהירות, כדי לשמור על הפרוסה שלמה
מרדדים הייטב את הפרוסה עם מערוך עד לקבלת פרוסה דקה במיוחד אך לא נקרעת
ממלאים באחת מהאפשרויות הנ"ל (לא מידי הרבה שלא יגלוש החוצה)
מגלגלים מתחילת הפרוסה לסופה עד ליצירת גליל יפה וסגור
מוחצים את הגליל מעט ומהדקים את קצוותיו
טובלים את הגליל בביצה ואז בפירורים
ומטגנים בשמן עמוק.
וואו
חכו לביס קראנצ'י ועסיסי
בטעמים מגוונים!
בתיאבון רב!
(בתמונה הכנו את הגרסא של הגבינ"צ והקטשופ וזילפנו מעל רוטב שום)
מתוק, מלוח
חלבי ובשרי
והחלטתי לנסות גם אני
יצא אש.
כמה קל כמה מקורי וטעים.
אז ככה זה נראה:
מה זה הדבר הזה?
המצרכים:
- כיכר לחם פרוס
- פירורי לחם מוזהבים (או פנקו)
- ביצה טרופה עם תבלינים (מלח, פלפל, כמון, אורגנו)
- שמן
- אפשרות א: גבינה צהובה וקטשופ (זיתים, פטריות, תירס, אננס וכל מה שאתם אוהבים)
- אפשרות ב: שוקולד למריחה (או שוקולד מומס) ונוגט
- אפשרות ג: מיונז וטונה נתחים
- אפשרות ד: חרדל ומיונז וחתיכות חזה עוף מופשר שבושל חצי מהזמן
לוקחים פרוסה ראשונה ומורידים לה את החלק הקשה בזהירות, כדי לשמור על הפרוסה שלמה
מרדדים הייטב את הפרוסה עם מערוך עד לקבלת פרוסה דקה במיוחד אך לא נקרעת
ממלאים באחת מהאפשרויות הנ"ל (לא מידי הרבה שלא יגלוש החוצה)
מגלגלים מתחילת הפרוסה לסופה עד ליצירת גליל יפה וסגור
מוחצים את הגליל מעט ומהדקים את קצוותיו
טובלים את הגליל בביצה ואז בפירורים
ומטגנים בשמן עמוק.
וואו
חכו לביס קראנצ'י ועסיסי
בטעמים מגוונים!
בתיאבון רב!
(בתמונה הכנו את הגרסא של הגבינ"צ והקטשופ וזילפנו מעל רוטב שום)