לאחר הפוסט הזה -


החלטתי לשתף שוב בתהליך המרתק והחוויתי הזה, והפעם - מטבח.

מטבח תמר רנד 1.jpg


נתונים:

משפחה בעלת 5 נפשות, הורים ושלושה ילדים.

טווח גילאי הילדים - 8 עד 3.

דירת 4 חדרים.


פרוגרמה:

את הפרוגרמה חילקתי ל3 - אחסון, משטחים ועיצוב.


אחסון - מה צריך להכנס לנו במטבח:
  • מקרר ומקפיא - אופציה ל2 דלתות - יקנו בהמשך.
  • מזווה מגירות גדול
  • מיני בר נגיש לילדים (לא על השיש)
  • מיקרוגל נגיש
  • מקפיא מגירות
  • אחסון נוח ונגיש לכלי פסח
  • ארון למטאטא
  • יחידת תנורים גבוהה
  • מדיח כלים בשרי
  • לפחות 3 יחידות מגירות בבשרי (כל יחידה 2/3 מגירות)
  • לפחות 2 יחידות מגירות בחלבי
  • ארון לפלטה
  • ארון לפח שמתנקה בקלות
  • מייבשי כלים (אלמגוב) בשרי וחלבי - חובה.
  • מגירה למיקסר
  • ארון מאוורר לירקות.

משטחים ופינת אוכל - איך יהיה לנו נוח במטבח:

  • 2 משטחים גדולים בבשרי
  • משטח אחד ענק בחלבי
  • כיריים רוחב 80 ס"מ
  • כיורים רוחב 65 ס"מ
  • פינת אוכל עם 4 מקומות
  • אופציה למקום חמישי בפינת אוכל שלא ימוקם באותה שורה (אמא נותנת לילדים ארוחת ערב עם סיפור, הורים שרוצים לשוחח פנים אל פנים וכו')

עיצוב - איך נרגיש במטבח:

  • יוקרתי - מתחילה היה ברור לי וללקוחה שיהיה כאן שילוב של זהב וקלקטות בולטות.
  • פרקטי - בחירה נכונה ומותאמת של חומרים שלא ייבהלו מכל טביעת יד קטנה.
  • זול - הצבנו תקציב, היה קשה, אבל עמדנו בו ב"ה.
  • בטיחותי - הימנעות מוחלטת מקצוות חדים (למרות הפיתוי...) מדובר בילדים פעילים ושובבים....

- לפני -

מטבח לפני.jpeg

- אחרי -

מטבח תמר רנד 1.jpg


מטבח תמר רנד 2.jpg


מטבח תמר רנד 3.jpg

מטבח תמר רנד 4.jpg
  • מטבח תמר רנד 4.jpg
    מטבח תמר רנד 4.jpg
    KB 422.2 · צפיות: 499