הכנת הגלידה ממש קלה ופשוטה.
פעם אחת מכינים ולא יאומן - כשהיא נגמרת רצים להכין אותה שוב.
אז ככה:
החומרים לעוגיות:
שמים בתבנית ח''פ גדולה, ללא ערבוב, ללא לישה ללא כלום פשוט לשים את החומרים לפי הסדר בתבנית, אחד על השני והשני על השלישי.
2 וחצי כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
כוס שוקולד צ'יפס
חצי מרגרינה
1/2 כוס שמן
כוס סוכר חום
כפית קפה
כך בדיוק:
מכניסים לתנור מחומם על 180 מעלות.
מידי כמה דקות מנערים את התבנית / הופכים עם כף עד שמתקבל פרורי עוגיות.
(בערך 25 דקות)
ממשיכים לערבב עוד
עד שזה נראה כך-
לשים בצד שיתקרר היטב.
ונעבור לגלידה
מקציפה 2 ריצ'
להוסיף לזה
1/2 כוס סוכר
1 סוכר וניל
להנמיך מהירות
להוסיף 6 ביצים שלמות בזו אחר זו.
להגביר מעט מהירות
אחרי שמוכן כמו קרם נעים.
להוסיף את הפרורים
מקבלים גלידה עסיסית וטעימה .
אני מאחסנת את הגלידה בתוך כלי אחסון גדול ויוצרת כדורים על צלחת.
בתאבון רב ובהצלחה.
פעם אחת מכינים ולא יאומן - כשהיא נגמרת רצים להכין אותה שוב.
אז ככה:
החומרים לעוגיות:
שמים בתבנית ח''פ גדולה, ללא ערבוב, ללא לישה ללא כלום פשוט לשים את החומרים לפי הסדר בתבנית, אחד על השני והשני על השלישי.
2 וחצי כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
כוס שוקולד צ'יפס
חצי מרגרינה
1/2 כוס שמן
כוס סוכר חום
כפית קפה
כך בדיוק:
מכניסים לתנור מחומם על 180 מעלות.
מידי כמה דקות מנערים את התבנית / הופכים עם כף עד שמתקבל פרורי עוגיות.
(בערך 25 דקות)
ממשיכים לערבב עוד
עד שזה נראה כך-
לשים בצד שיתקרר היטב.
ונעבור לגלידה
מקציפה 2 ריצ'
להוסיף לזה
1/2 כוס סוכר
1 סוכר וניל
להנמיך מהירות
להוסיף 6 ביצים שלמות בזו אחר זו.
להגביר מעט מהירות
אחרי שמוכן כמו קרם נעים.
להוסיף את הפרורים
מקבלים גלידה עסיסית וטעימה .
אני מאחסנת את הגלידה בתוך כלי אחסון גדול ויוצרת כדורים על צלחת.
בתאבון רב ובהצלחה.