רוצה לשתף אתכם במתכון לבצק לפיצה מעולה שאני מכינה אותו הרבה מאד כשאני רוצה לשמח את הילדים ולא להשקיע שעות בהכנה ...
הבצק רך ונימוח מהיר הכנה במיוחד ואין צורך בהתפחה יותר מחצי שעה ...
וגם מתכון לרוטב פיצה אמיתי שביקשתי מהפיצריה פה אצלינו
לבצק :
חצי קילו קמח
1 גביע שמנת חמוצה (זה עושה את הכל )
כף שמרים יבשים (לא צריך הרבה )
2 כפות סוכר
מים לפי הצורך בין 1-2 כוסות (להרגיש בידיים את הבצק מי שאין לה את זה שתוותר על המתכון )
כפית מלח ,ומעט שמן -סיבוב
סדר ההכנה (חשוב מאד )
בקערה שמים קמח
מעל שמרים, סוכר וחצי כוס מים ישירות על השמרים ומחכים 5 דקות
מוסיפים גביע שמנת גדול (אפשר גם לבן)
מערבבים היטב ומוסיפים תו"כ מים לפי הצורך עד כמעט לגיבוש סופי
מוסיפים מלח ,לישה ,ואז שמן מלמעלה
מתפיחים חצי שעה
הרוטב :
5 כפות רסק עגבניות איכותי מרוכז (פריניר עדיף)
מעט מים מעט שמן ( עד לדילול מושלם לרוטב למבינות )
2 שיני שום כתוש (או לערבב במעבד מזון הכל חוסך לכתוש)
אורגנו
זעתר !(לא להתקמצן זה המרכיב הסודי )
ממליצה מאד לשטוח על תבנית עגולה זה עושה את זה
להוסיף תוספות שאוהבים זיתים פטריות טריות בולגרית וכו למרות שאין צורך זה טעים גם בלי (רק לא עגבניות חיות או בצל תעשו לי טובה זה הורס פיצות )
אפיה קלה עד להשחמה קלה מלמטה ולא יותר
מצו"ב תמונה מהרשת למי שלא יודעת איך זה נראה (מבטיחה שיצא לי בדיוק ככה)
מוקדש באהבה לכל האמהות העובדות קשה גם בבית וגם בחוץ ומחפשות נואשות רעיונות לארוחות מהירות הכנה
בתאבון!
הבצק רך ונימוח מהיר הכנה במיוחד ואין צורך בהתפחה יותר מחצי שעה ...
וגם מתכון לרוטב פיצה אמיתי שביקשתי מהפיצריה פה אצלינו
לבצק :
חצי קילו קמח
1 גביע שמנת חמוצה (זה עושה את הכל )
כף שמרים יבשים (לא צריך הרבה )
2 כפות סוכר
מים לפי הצורך בין 1-2 כוסות (להרגיש בידיים את הבצק מי שאין לה את זה שתוותר על המתכון )
כפית מלח ,ומעט שמן -סיבוב
סדר ההכנה (חשוב מאד )
בקערה שמים קמח
מעל שמרים, סוכר וחצי כוס מים ישירות על השמרים ומחכים 5 דקות
מוסיפים גביע שמנת גדול (אפשר גם לבן)
מערבבים היטב ומוסיפים תו"כ מים לפי הצורך עד כמעט לגיבוש סופי
מוסיפים מלח ,לישה ,ואז שמן מלמעלה
מתפיחים חצי שעה
הרוטב :
5 כפות רסק עגבניות איכותי מרוכז (פריניר עדיף)
מעט מים מעט שמן ( עד לדילול מושלם לרוטב למבינות )
2 שיני שום כתוש (או לערבב במעבד מזון הכל חוסך לכתוש)
אורגנו
זעתר !(לא להתקמצן זה המרכיב הסודי )
ממליצה מאד לשטוח על תבנית עגולה זה עושה את זה
להוסיף תוספות שאוהבים זיתים פטריות טריות בולגרית וכו למרות שאין צורך זה טעים גם בלי (רק לא עגבניות חיות או בצל תעשו לי טובה זה הורס פיצות )
אפיה קלה עד להשחמה קלה מלמטה ולא יותר
מצו"ב תמונה מהרשת למי שלא יודעת איך זה נראה (מבטיחה שיצא לי בדיוק ככה)
מוקדש באהבה לכל האמהות העובדות קשה גם בבית וגם בחוץ ומחפשות נואשות רעיונות לארוחות מהירות הכנה
בתאבון!