3 ימים.

(יותר מ) 10 שעות עבודה.

ועוגה אחת.

(טוב נו, וגם כלת יומולדת מאושרת במיוחד).

*

הרבה זמן אני חולמת להכין את העוגה הזאת (שלא לקרוא לה יצירת אומנות אכילה...)

והאמת- שלא היה לי את האומץ אפילו לנסות.

ולקראת יום הולדתי ה-XX שיחול בשבת הקרובה החלטתי שאני רוצה לאתגר את עצמי.

השנה עברתי המון, הרגשתי שגדלתי בשנה, פשוטו כמשמעו!

אמרתי לעצמי: 'איך לקראת סיום השנה ויום ההולדת הקרב אאתגר יותר את עצמי?'

העלתי אבק מזיכרון ישן וחלום קטן (קטן?!) והחלטתי להגשים אותו.


אחרי שסיימתי להכין אותה (לצפות, לחמם, לקרר, למרוח, לקשט ושוב לצפות...) אני עדיין לא מאמינה שזה מה שיצא תחת הידיים שלי...

אני רוצה לתת לך טיפ חשוב לחיים ממני (שהוא בערך המוטו שלי):
לנסות! מקסימום זה יצליח!

ונכון שלא כל דבר שמנסים בחיים מצליחים בו, אנחנו בסכ"ה אנשים בשר ודם (קרו לי גם פישולים בהכנתה...),
צריך לפני הכל תפילה להצלחה בכמויות ענק, וללמוד מנסיון! זה הופך אותך לחכמ/ה יותר!


קצת רקע לעוגה:
עוגה שמדמה אי, מורכבת מ: שלוש שכבות של עוגת שוקולד עסיסית עם מילוי קרם שוקולד ופינוקים בינהם. בתוך הים מתחבאים אצות וצדפים (שקצת לא רואים אותם.... תפתחו את התמונות ותוכלו לראות יותר ברור) בפסגת ההר יש מעט ירוק (פיסטוקים טחונים) וחול ים (ביסקוויטים טחונים), שכחתי משהו?



ואחרי שחפרתי מספיק, להלן תמונות הוכחה (ממליצה לפתוח כל תמונה ולהגדיל):
IMG_9335 לוגו copy (Medium).png

IMG_9323 לוגו copy (Medium).png


IMG_9326 לוגו copy (Medium).png







צלילה לעמוקים, ממליצה בקור לפתוח ולהסתכל על הפרטים הקטנים:

IMG_9324 לוגו copy (Medium).png





התמונה ריתקה אותך למסך? אהבת את סגנון הכתיבה שלי? אשמח לקבל "תודה" שאדע להעלות עוד דברים מיוחדים כגון זה.



*עריכה:
כל כך מרגש לפתוח את דף הבית של פרוג ולגלות שאני מופיעה שם (לא בדיוק אני, אבל חלק ממני ;) ),חשה כבוד גדול
ובעיקר מודה לקב"ה ולמי שהעביר את ההודעה לכאן.

מי שרוצה להכנס לפוסט המקורי ולהשפיע בסקר על פוסט נוסף של מאחורי הקלעים יכול בלחיצה מכאן.


-מאחורי הקלעים עלה לאוויר מוזמנים להנות ולפרגן בלחיצה מכאן.