הרעיון הוא פשוט ונתון לשינויים לטעמכם, טעים טעים, שווה להכין!!!
מכינים בצק חלות רגיל, לאחר התפחה מרדדים לעלים עגולים.
מילוי:
לאדות/לאפות לריכוך וקצת הזהבה -עם שמן, מלח, פלפל
קוביות מ:
פלפלים בצבעים שונים
בטטה
בצל
(במידה ונוצרו נוזלים, להגביר האש ולייבש הרוב)
פרורי לחם מוזהבים
כף או 2 רוטב צ'ילי מתוק
חשוב:
לטעום המלית ולהוסיף תיבול לפי הצורך.
להניח על נייר אפיה עלה בצק 1, לפזר בנדיבות מהמלית, להשאיר שוליים ריקים, לכסות בעלה נוסף, ובעזרת מזלג להדק את השוליים מסביב.
ביצה ושומשום.
לאפות להזהבה נאה.
לחתוך למשולשים ו... להנות..
בתאבון!
מכינים בצק חלות רגיל, לאחר התפחה מרדדים לעלים עגולים.
מילוי:
לאדות/לאפות לריכוך וקצת הזהבה -עם שמן, מלח, פלפל
קוביות מ:
פלפלים בצבעים שונים
בטטה
בצל
(במידה ונוצרו נוזלים, להגביר האש ולייבש הרוב)
פרורי לחם מוזהבים
כף או 2 רוטב צ'ילי מתוק
חשוב:
לטעום המלית ולהוסיף תיבול לפי הצורך.
להניח על נייר אפיה עלה בצק 1, לפזר בנדיבות מהמלית, להשאיר שוליים ריקים, לכסות בעלה נוסף, ובעזרת מזלג להדק את השוליים מסביב.
ביצה ושומשום.
לאפות להזהבה נאה.
לחתוך למשולשים ו... להנות..
בתאבון!