והפעם למאכל האהוב עלי מכל (ועל מי לא?...)
קרמבו

רק שתמיד מתכון של קרמבו מצריך שימוש במדחום, או עם חלבונים חיים או שהוא לא מצליח...
אז כמו שאתם כבר מכירים אותי
הבאתי לכם מתכון קל, עם ביצים מפוסטרות - כך שהמתכון מתאים לנשים בהריון, ולרגישים לביצים חיות.
קל, בלי אביזרים מיוחדים
ובעיקר מאד מאד טעים

אז... תפשילו שרוולים. אנחנו מתחילים!!
WhatsApp Image 2020-10-26 at 10.02.03.jpeg

למתכון:
קרמבו משולב 2 טעמים

לעוגיות:


250 גרם קמח (כוס + כף)

150 גרם נטורינה קרה חתוכה לקוביות

2 כפות גדושות פודינג וניל

50 גרם אבקת סוכר (חצי כוס)

1 ביצה

במעבד מזון שמים קמח, נטורינה, פודינג ואבקת סוכר מעבדים לקבלת פירורים כמו חול

מוסיפים ביצה ומעבדים לקבלת בצק נעים

מרדדים בין 2 ניירות אפיה וקורצים עיגולים לקרמבו

אופים ב180 מעלות כ10 דקות, מקררים את העוגיות

לקרם:

3 חלבונים

200 גרם סוכר (1 כוס)

2 כפות קפה נמס

2 כפות תמצית וניל איכותית

בבן מארי ממיסים חלבונים וסוכר 10 דקות עד להמסה מלאה

מעבירים להקצפה 10 דקות

מוסיפים תמצית וניל ומחלקים את הכמות ל2

חצי אחד שמים בשקית זילוף

ולחצי השני מהכמות מוסיפים קפה נמס ומקציפים שוב ומעבירים לשקית זילוף נוספת

מאחדים את 2 השקיות לשקית זילוף אחת עם צנטר חלק עגול (לא חובה)

מזלפים קרמבו ומקפיאים לשעה וחצי לפחות

לציפוי:

200 גרם שוקולד מריר

3 כפות שמן

ממיסים את השוקולד ומערבבים לתוכו את השמן

טובלים את הקרמבו או שופכים מעליו

שומרים במקפיא עד 10 דקות לפני ההגשה.
ואיך אפשר בלי סרטון הדרכה שווה?



בנוסף על הצפיה בפרוג,
רוצים לקבל את החומר ישירות למייל שלכם?
שלחו לי 'הצטרפות' למייל: rutiz4u בג'ימייל
ותהנו!!

יש לכם בקשות? שאלות?
מוזמנים לכתוב!