קרדיט ל PIXABAY

קרם ברולה במגוון סגנונות​


קרם ברולה​

אין כמו הקינוחים המעולים של הצרפתים, הם אלופי המטבח והגסטרונומיה ולא בכדי. קרם הברולה הוא אחד מהקינוחים הצרפתיים הקלסיים, אך בהחלט אפשר להפוך אותו לקינוח אחר ומרגש עם שילוב טעמים מעניינים ואפילו נועזים, התכוננו לטעות את הקרם הזה כפי שלא הכרתם מעולם!

קרם ברולה שוקולדי​

מי שרוצה להתנסות בקרם ברולה שוקולדי צריך רק להוסיף גנאש של שוקולד מריר לתערובת של קרם הווניל העשיר וליהנות מטעמי שוקולד מעניינים.

קפה קרם ברולה​

אם אתם רוצים להתפנק עם טעמים שאולי יזכירו לכם מעט את עוגת הטירמיסו האיטלקית, שפכו אל התערובת שוט של אספרסו לקבלת טעמים עמוקים וחזקים.

קרם ברולה ירוק של מאצ'ה​

את אבקת המאצ'ה אנו מכירים מן המזרח, זה הזמן לשלב בין הטעמים ולהפגיש את המזרח הרחוק עם טעמים צרפתיים משובחים. שלבו אבקת מאצ'ה אל הקרם הטעים עוד בשלב ההכנה על הגז ולפניכם יופיע גוון ירוק עז בטעמים ייחודיים כפי שלא טעמתם מעולם.

קרם ברולה קוקוס​

טעמי הקוקוס תמיד מעניקים רובד נוסף של טעם לכל מנה, הפעם נחליף חלב מהשמנת שמוסיפים להכנת הקרם בחלב קוקוס, ובמקום לבזוק סוכר חום על גבי הקרם, נבזוק שבבי קוקוס טעימים להשלמת המנה.

קרם ברולה חמצמץ בגווני טעם של ליים או לימון​

כדי לקבל טאץ' לימוני חמצמץ, אפשר להוסיף גרידת לימון או ליים לתערובת הקרם וליהנות מטעמים הדריים ענוגים שמשתלבים להפליא בטעמי הווניל הרכים.

קרם ברולה בטעמי לבנדר​

מתי לאחרונה יצא לכם לאכול קינוח בטעם לבנדר? אם חשקה נפשכם בקינוח ייחודי, כזה שגם אפשר להדהים את האורחים שלכם איתו בחגים או באירועים שונים, כל מה שאתם צריכים לעשות זה להוסיף אל הקרם ניצני לבנדר מיובשים אשר יעניקו לו ארומה עדינה ופרחונית שאף אחד לא יוכל להישאר אדיש אליה.

קרם ברולה בטעמי דלעת פיקנטיים​

תאמינו או לא אבל קרם ברולה יכול להיות גם פיקנטי! זה הזמן לערבב מחית של דלעת אל התערובת ולהוסיף תבלין צ'ילי, כך יתקבלו טעמים עזים ונועזים לאמיצים שביניכם!

קרם ברולה קרמל מלוח​

קרמל מלוח הוא ללא ספק טעם נרכש, אם במקרה יצא שזהו טעם נרכש שאהוב עליכם זכיתם כפליים! כעת תוכלו גם להתענג על טעמי הווניל העדינים וגם ליהנות מטעמי קרמל מלוח שמשולבים בו בהרמוניה מושלמת.

קרם ברולה בטעמי פיסטוק​

הפיסטוק מעטר קינוחים רבים, ביניהם נמצא בקלוואות וכנאפה, ואפילו עוגות, מוסים ומגוון קינוחים רחב, כעת הגיע הזמן לשלב אותו גם בתוך הקרם ברולה. לשם כך יש לשלב פיסטוקים טחונים דק לתוך הקרם בעת הבישול, תוך מספר רגעים יתקבל לנגד עיניכם גוון ירוק בהיר על גבול החיוור מעט וטעמי פיסטוק נהדרים שמחמיאים לטעמי הווניל.

קרם ברולה עם נגיעת אלכוהול​

יש לא מעט קינוחים שמשלבים בהם אלכוהול לשדרוג הטעמים, למשל עוגת היער השחור, סברינה, קרפ סוזט ועוד קינוחים מצוינים עם טוויסט אלכוהולי להעשרת הטעמים. אם אתם רוצים להעניק טעמים עמוקים יותר לקרם הברולה שלכם זה הזמן להוסיף לו שוט של בורבון אשר יקפיץ את הטעמים.

קרם ברולה עם פטל​

פה מדובר בטוויסט מעניין שכן לא ישולבו מחיות או רטבים של הפטל אלא דווקא הוא יונח בתחתית הקערה חסינת האש שבה תאפו את קרם הברולה שלכם. מזגו מעט מחית פטל או הניחו בעדינות את הפטל הטרי בתחתית ומזגו מעליו את הרפרפת. הכניסו לתנור לאפייה וכשתכניסו את הכפית עמור בתוך הקרם יתגלה גם הטוויסט המדליק בטעמי פטל!

ג'ינג'ר קרם ברולה​

ג'ינג'ר הוא תוספת מבורכת בקינוחים רבים, החל מעוגיות הלוטוס המפורסמות אשר טעמן מושתת על ג'ינג'ר, ועד למשקאות ומאכלים שמקבלים גוון טעם ייחודי כשמשלבים אותו פנימה. כדי לעשות זאת כאן תוכלו לשלב פרוסות דקיקות לתוך הקרם או לחילופין להוסיף אותו כתבלין במקרם טחון ולהעשיר את טעמי הקרם.​