אבל המתכון הזה (בהשראת DORPELEG)
הוא פשוט נדיר
אוורירי
טעים
וקל בעיקר
וגם- נעלם, כן, הלחמניות כנעלמות מעצמן...
אז מה צריך?
החומרים:
כוס ורבע חלב קר
חצי קילו קמח
3 בייצים
כף שמרים יבשים
30 גרם שמרים טריים
כף סוכר
2 כפות אבקת שום
מעט פלפל שחור
מה עושים?
מערבבים את כל החומרים הרטובים ומוסיפים את היבשים (רק להיזהר שלא ייגעו השמרים והמלח)
עד לקבלת בצק אחיד
ליצור כדורים יפים ומדויקים
לא מידי גדולים ולא פצפונים
מתפיחים ומורחים בביצה טרופה
ו-
לתנור!!!
15 דקות (בערך) על 180 מעלות
בינתיים מכינים בקערה על השיש :
כוס שמן זית איכותי
7 שיני שום קצוצות
כוס פיטרוזיליה קצוצה
חצי כפית מלח (גס)
ו- נוווווו
להוציא את הלחמניות כבר
איזה ריחחחח
מפרידים את הלחמניות החמימות
ומסדרים מבולגן בקערה
ולחלק הכיף-
שופכים את התערובת הנדירה שהכנו על כלללל הלחמניות התפוחות והמתוקות שלנו ומערבבים שיגיע לכל מקום
יאוווו
הכי נדיר שהיה אי פעם!