אירוע קטן ואת מחפשת להשקיע במקסימום טעם ויופי,
אם לא אנשים שיהיה לפחות טעמים שווים מחמם את הלב!
הפטיפור הזה הוא המענה המושלם, תכיני ספרי לנו איך יצא!
פטיפור חלבה פקאן
בנוי מ 2 שכבות
תערובת חלבה:
200 גרם שוקולד לבן
כף קרם חלבה
ממיסים את השוקולד המסה מלאה.ומוסיפים את הקרם חלבה מערבבים היטב לתערובת חלקה. יוצקים לתבנית סיליקון בכל צורה שיש חצי מהגובה ומקפיאים כחצי שעה עד להתייצבות
תערובת שוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
150 גרם קצפת ריץ'
2 כפות אגוזים או שקדים.
· מבשלים בסיר עד לרתיחה את הקצפת ריץ' עד שרותח.
· מוסיפים את השוקולד ומערבבים היטב עד שנמס.
· מוסיפים את האגוזים או השקדים ויוצקים שכבה שניה מעל החלבה.
· מקפיאים כשעה עד להתייצבות.
קישוט גנאש:
150 גר' שוקולד מריר
75 גר' קצפת ריץ'
· מחממים את הקצפת עד לרתיחה מכבים את האש ומורידים.
· מוסיפים את השוקולד ומערבבים היטב .
· מקררים במקרר עד למרקם קרמי
· בעזרת שקית זילוף עם צנטר כוכב מזלפים מעל הפטיפור ומקשטים בפנינים או בסוכר קריסטל לבחירה.
רוצה ללמוד איך עושים את זה מקצועי? התקשרי להקולינריום 03-5242491
למתכונים מוצלחים נוספים >>> הכנסי לאתר הקולינריום
הצטרפי לרשימת התפוצה במייל וקבלי מתכונים, טיפים, ועידכונים שווים להצטרפות לחצי כאן