- הוסף לסימניות
כבר מספר ימים שאני מנסה להשיג את שרות הלקוחות של המכירה "משנת יוסף" אבל ללא מענה,
יש למשהו כתובת מייל שלהם?
זה מה שיש לי: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>כבר מספר ימים שאני מנסה להשיג את שרות הלקוחות של המכירה "משנת יוסף" אבל ללא מענה,
תודה-שלחתי-מחכה לתגובה.זה מה שיש לי: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
היא נכונה, פעם דברתי איתם בטל והם שלחו לי מייל מהכתובת הזותודה-שלחתי-מחכה לתגובה.
(בינתיים לא קיבלתי הודעה שהכתובת לא נכונה)
במקום 2020 לשנות ל8080דיברתי עכשיו עם מישהו משם ואמר שזה המייל שלהם מי שמנסה שיעדכן אם פעיל ואם הגיבו לו.<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
זה כנראה הכתובת של המשרד שלהם בבני ברק מה יצא הגיבו בסוף?זה מה שיש לי: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
איפה זה המשרד שלהםאני עובדת במשרד ליד .של קרן משנת יוסף .והם כן עונים לטלפונים
מענין...........
סוד מדינהאיפה זה המשרד שלהם
את מרחמת עליהם?סוד מדינהאם ידעו איפה המשרד כל בני ברק יבואו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: Rachel - Art1 //